Carregant Esdeveniments
La realització d’aquesta activitat està condicionada per les restriccions generals i les que afecten particularment a les activitats de muntanya a causa de la COVID19. Estigueu atents a les informacions que publicarem les dates immediatament properes a la de l’excursió al respecte i la possibilitat de participar-hi.

Degut a les restriccions COVID aquesta sortida és exclusiva per a membres federats de la secció de muntanya de La Massa.

Imprescindible portar la llicència 2021

Ruta circular que transcorre pel massís de la Conreria. S’inicia en un dels trams del GR-92 del municipi d’Alella en direcció al Turó de Galceran.

Passarem per algunes de les fonts de Sta. Maria de Martorelles, la del Ferro i la de la Teula, també pujarem al poblat ibèric de Castellruf, visitarem les restes arqueològiques, on actualment estan treballant.

També veurem els dòlmens de Castellruf i de Can Gurri.

Després d’una baixada pronunciada arribarem al final de la ruta.

Nombre màxim d’assistents: 15 persones

Hora de sortida: 9:30, de l’aparcament de La Quintana. Des d’aquí anirem fins a l’inici de la ruta a l’urbanització Alella Parc.

Cal que porteu el vostre vehicle.

INFORMACIÓ DETALLADA – FITXA TÈCNICA

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Per participar en aquesta excursió has de confirmar el teu estat de salut i la conformitat amb les normes de participació omplint aquesta

DECLARACIÓ RESPONSABLE

i lliurar-lo a l’organitzador a la reunió prèvia de la sortida o el dia de l’excursió si no has pogut fer-ho abans.

Deixeu un comentari

nineteen − eleven =

Go to Top