Si els amants de la música vilassarencs volen un punt de referència per gaudir de la seva passió la Secció de música ÉS EL QUE BUSQUEN.

Ens trobem els dilluns a les 21 h a l’Espai La Massa. Escoltem música, parlem de música, intercanviem informació i, sobretot, junts ENS EMOCIONEM amb les meravelles de l’art més directe, el que entra per l’orella i arriba al cor!

acte sala

Normalment cadascú aporta alguna música que ha triat al voltant d’un tema escollit prèviament, com la música i l’humor, els instruments de vent, música catalana, coral, cinema, etc.

Sovint dediquem sessions a audicions preparades per algú de nosaltres al voltant d’un tema concret, com la 9a simfonia de Beethoven, el Pessebre de Pau Casals, la música cubana…

foto acte sala
De tant en tant organitzem concerts de petit format. Així, per exemple, ens han visitat recentment la Júlia Supinova i Tobias Gossmann o Ala i Guerasim Voronkov.

Des de la secció de música de La Massa CCV donem suport a totes les iniciatives musicals que sorgeixen a Vilassar, com les xerrades prèvies als concerts de la Temporada de Clàssica de la Massa.

I sempre, sempre, acompanyem les vetllades amb cava i cosetes dolces i salades que portem cadascú de nosaltres!

L’intercanvi d’informació i d’experiències ens fa aprofundir en el coneixement del món de la música i viure petits paradisos de felicitat musical.

clàssica

La secció de música organitza la xerrada prèvia dels concerts del
Cicle de Música Clàssica del Teatre de La Massa
apuntat
T’APUNTES?