El producte el mes!

Hem tornat a can Lluis, a Arenys de Munt. I ens hem baixat 8 kg de maduixes i 12 kg. de pesols. .. tot acabat de collir… Espectacular!

Des de la Secció de Gastronomia de la Massa CCV tenim ganes de noves iniciatives compartides encara que la situació actual de pandèmia no ens deixi fer tot allò que ara voldríem. Per això, volem proposar-vos aquest nou projecte:

A banda d’anar puntualment al mercat o a les botigues de proximitat per a comprar els nostres queviures de consum habitual, de forma més esporàdica aprofitem les vacances o els cap de setmana per a apropar-nos a adquirir aquell oli verge més gustós, o aquells préssecs més saborosos o aquell embotit que no trobem als prestatges comercials i que estan elaborats per petits productors locals artesanals del nostre territori. Cadascun dels socis de la Massa CCV segur que atresora el contacte d’aquella cooperativa que ven unes bones olives com les d’abans, o aquella fabrica artesanal de xocolata tradicional, o aquelles excel·lents conserves d’espàrrecs i tants d’altres.

I per això US CONVIDEM A PARTICIPAR DE LA…

CISTELLA COMPARTIDA D’ALIMENTS DEL TERRITORI

Animat i gaudeix d’una activitat participativa, que et portarà a taula el bo i millor de la nostra terra que encara no coneixes.

Si estas interessat emplena el formulari de contacte.

Si necessites més informació pots escriure un correu a cistellacompartida@lamassaccv.org

Amb tots els interessats que contactin es farà  una reunió per a explicar el projecte amb mes detall.