Eines per als organitzadors de les activitats de muntanya

Aquesta pàgina et permetrà accedir a plantilles, elements gràfics i altres recursos d’utilitat per a planificar i documentar les activitats que organitzis.

Fes-ne ús per tal de facilitar la feina de coordinació.

Mentre seguim en pandèmia cal assegurar la seguretat de tots els participants, la responsabilitat personal és una de les principals eines. Els esportistes federats, a més dels profesionals, representem un col·lectiu que es caracteritza pel seu coneixement i compromís social. Així ho han entés le autoritats sanitàries i en el cas de les activitats de muntanya a establert una determinada suavització de les normes, que sempre d’acord amb la situació del moment poen variar però.

D’aquesta manera es permet una relaxació en el nombre de persones que poden agrupar-se per fer una activitat a l’aire lliure (excursió, marxa, etc) tot respectant les normes de seguretat que amb tal finalitat ha dissenyat la FEEC i les restriccions de mobilitat que en tot moment determini el PROCICAT.

És necessari però que tots els participants a més disposin del Full de responsabilitat personal en el moment de realitzar l’activitat.

la llicència federativa incorpora una pòlissa d’accidents personals especialment dissenyada per als esports de muntanya. És convenient que cada persona federada en conegui els seu contingut i sàpigui el que ha de fer en cas de qualsevol incidència que cobreix.

Això és especialment els organitzadors responsables de les activitats, que poden accel·lerar la posta en marxa de la notificació i dels serveis d’emergència en cas necessari personalment o orientant a les persones del seu grup afectades.

A la web de la FEEC es detalla tota aquesta informació, malgrat això incorporem aquí alguns enllaços d’especial utilitat:

  • Telèfons d’assistència per a totes les modalitats: 
  • Des de Catalunya i la resta de l’Estat: 900 120 180 (24h, 365 dies l’any)
  • Des de l’estranger: 00 34 934 957 662 (24h, 365 dies l’any)