Eines per als organitzadors de les activitats de muntanya

Aquesta pàgina et permetrà accedir a plantilles, elements gràfics i altres recursos d’utilitat per a planificar i documentar les activitats que organitzis.

Fes-ne ús per tal de facilitar la feina de coordinació.

Aquest formulari s’ha de lliurar amb una antelació mínima de 25 dies abans de la data de l’activitat per assegurar que hi ha el temps necessari per a la seva publicació i que els interessats puguin inscriure’s convenientment.

Omple aquest formulari per a facilitar la informació necessària per a que des del departament de comunicació puguin publicar-la i preparar la convocatòria.
La teva col·laboració, com a organitzador és imprescindible en aquest sentit. Tota la informació que es demana és necessària, com més concisa i clara sigui millor serà el resultat final de la publicació: el que tu escriguis i les dades que hi possis seran el que surtirà publicat (tingues en compte que la persona que la tractarà des de comunicació no te per que ser una experta en muntanya).

la llicència federativa incorpora una pòlissa d’accidents personals especialment dissenyada per als esports de muntanya. És convenient que cada persona federada en conegui els seu contingut i sàpigui el que ha de fer en cas de qualsevol incidència que cobreix.

Això és especialment els organitzadors responsables de les activitats, que poden accel·lerar la posta en marxa de la notificació i dels serveis d’emergència en cas necessari personalment o orientant a les persones del seu grup afectades.

A la web de la FEEC es detalla tota aquesta informació, malgrat això incorporem aquí alguns enllaços d’especial utilitat:

  • Telèfons d’assistència per a totes les modalitats: 
  • Des de Catalunya i la resta de l’Estat: 900 120 180 (24h, 365 dies l’any)
  • Des de l’estranger: 00 34 934 957 662 (24h, 365 dies l’any)