Rocòdrom Germans Estorach

El rocòdrom Germans Estorach és un servei de la Secció de Muntanya de la Massa exclussiu per als seus socis escaladors, per la qual cosa es necessari que en siguis soci. Si no ho ets et pots donar d’alta quan t’inscriguis al rocòdrom.

Un cop ens hagis fet arribar el formulari degudament complimentat i hagis fet l’ingrés de les quotes inicials que s’expliquen a continuació s’et lliurarà una clau d’us personal per a que puguis accedir a les instalacions en l’horari que més et convingui.

Per inscriure’t i fer ús del rocódrom has de ser major de 18 anys, si no ho ets o vols inscriure un menor posa’t en contacte amb muntanya@lamassaccv.org i espera a rebre les nostres indicacions.

Amb la teva clau d’accés podràs anar-hi quan et sigui més còmode,
de 8h a 23h/365 dies a l’any.

Unes tardes i hores setmanals l’empresa ENFILA’T tindrà prioritat d’ús de la instal•lació per fer l’activitat de l’ESCOLA D’ESCALADA. Tal com diu el Reglament del rocòdrom Germans Estorach, es pot donar el cas que en la instal•lació coincideixin cursets o activitats programades del tipus extraescolars.

En horari de classes només poden fer ús del roco un màxim de 3 escaladors/es.

Horari de classe d’Enfila’t:
DILLUNS, DIMARTS I DIJOUS
De 16:00h a 21:30h
Patufets, Infantils, Juniors,  Mitjans, Joves i Adults

Ser usuari del rocòdrom en quatres passos

OMPLE EL FORMULARI d’inscripció al Rocòdrom Germans Estorach per inscriure’t.

Verificarem que tot estigui bé i et donarem d’alta com a soci de La Massa CCV i com a usuari del rocòdrom.

Tot seguit et preparaem una clau d’ús personal per a que puguis anar a entrenar-te quan vulguis i t’avisarem per a recollir-la.

Uns dies després d’inscriure’t en carregarem al compte corrent que ens hagis facilitat amb la inscripció els rebuts corresponents: la quota de soci de La Massa, la de membre de la secció de muntanya (anuals) i la quota del rocòdrom.

És important que llegeixis amb atenció el Reglament d’us del Rocòdrom i mantinguis la teva activitat sempre d’acord amb el que en ell s’estipula. Si tens algun dubte a l’hora d’inscriure’t pots posar-te en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a muntanya@lamassaccv.org.

La quota anual de soci de La Massa és de 40 € (30 € els joves/es de 16 a 25 anys i els majors de 65 anys i gratuït pels menors de 15 anys).
La quota de membre de la secció de muntanya és de 20€.
La quota anual d’usuari del rocòdrom és de 115€ si no estàs federat (100 € de la quota més els 15€ de l’assegurança d’accidents), si disposes de carnet federatiu només has pagar els 100€ de la quota.

El total a pagar en inscriure’t per tot l’any és doncs de 140€ si estàs federat (155 si no tens llicència)*.

Totes les quotes són anuals, NO hi ha la possibilitat de pagar parcialment per mesos, però si t’inscrius a partir de setembre tens una deducció del 50% de les quota pel que resta d’any.

*Recorda que si ho vols des de la secció de muntanya de La Massa et podem tramitar la llicència federativa FEEC.

Els escaladors del rocòdrom Germans Estorach han de disposar d’una assegurança personal d’accidents. Tens dues opcions:

1 – CARNET FEDERATIU de la FEEC modalitat C (el preu s’actualitza anualment i el podeu consultar a la pàgina de la FEEC) i cobreix accidents tot l’any per escalar a tota Espanya i al Pirineu, a més d’accidents en curses de muntanya, BTT, alta muntanya, barranquisme, vies ferrades i alpinisme. Si no el tens i hi estas interessat envia un mail a muntanya@lamassacc.org i t’el tramitarem.

2 – Si NO et vols federar et tramitarem una assegurança específica amb la companyia Urquía & Bas Correduria d’Assegurances que val 15€ l’any. Aquesta assegurança només serveix per escalar al rocòdrom Germans Estorach de La Massa.