Rocòdrom Germans Estorach

El rocòdrom Germans Estorach és un servei de la Secció de Muntanya de la Massa exclussiu per als seus socis escaladors, per la qual cosa es necessari que en siguis soci. Si no ho ets et pots donar d’alta quan t’inscriguis al rocòdrom.

Un cop ens hagis fet arribar el formulari degudament complimentat i hagis fet l’ingrés de les quotes inicials que s’expliquen a continuació s’et lliurarà una clau d’us personal per a que puguis accedir a les instalacions en l’horari que més et convingui.

UTILITZA AQUEST FORMULARI PER A INSCRIURE’T

Per inscriure’t i fer ús del rocódrom has de ser major de 18 anys, si no ho ets o vols inscriure un menor posa’t en contacte amb muntanya@lamassaccv.org i espera a rebre les nostres indicacions.

Ser usuari del rocòdrom en quatres passos

1- ALTA: OMPLE EL FORMULARI d’inscripció al Rocòdrom Germans Estorach.

3- ABONA LES QUOTES: Fer l’ingrés de les quotes de soci de La Massa (si correspon) i la del rocòdrom al nou compte número ES84 0081 0379 8300 0136 4942 de l’Associació La Massa Centre de Cultura Vilassarenc, que té al Banc Sabadell.

3- ENVIA’NS EL RESGUARD: un cop validat el formulari i fet el pagament de la quota del rocòdrom, envia adjunt a un email a muntanya@lamassaccv.org una còpia del resguard de la transferència o l’ingrés. En breu ens posarem en contacte amb tu per fer-te arribar la clau magnètica que dóna accés al rocòdrom pel jardí del Casal Pifarrer.

La quota anual de soci de La Massa és de 30 € (20 € els nens/es de 16 a 20 anys i els majors de 65 anys i gratuït pels menors de 15 anys).

La quota anual d’usuari del rocòdrom és de 90€ si no estàs federat (80 € de la quota més els 10€ de l’assegurança d’accidents), si disposes de carnet federatiu només has pagar els 80€ de la quota.

Ambdues quotes són anuals, NO hi ha la possibilitat de pagar parcialment per mesos, però si t’inscrius a partir de setembre pots pagar mitja quota del rocódrom (50€) pel que resta d’any.

Els escaladors del rocòdrom Germans Estorach han de disposar d’una assegurança personal d’accidents. Tens dues opcions:

1 – CARNET FEDERATIU de la FEEC modalitat C (el preu s’actualitza anualment i el podeu consultar a la pàgina de la FEEC) i cobreix accidents tot l’any per escalar a tota Espanya i al Pirineu, a més d’accidents en curses de muntanya, BTT, alta muntanya, barranquisme, vies ferrades i alpinisme. Si no el tens i hi estas interessat envia un mail a muntanya@lamassacc.org i t’el tramitarem.

2 – Si NO et vols federar et tramitarem una assegurança específica amb la companyia Urquía & Bas Correduria d’Assegurances que val 10€ l’any. Aquesta assegurança només serveix per escalar al rocòdrom Germans Estorach de La Massa.

Amb la teva clau d’accés podràs anar-hi quan et sigui més còmode, sense limitació d’horaris i sempre que l’aforament ho permeti.

Unes tardes i hores setmanals l’empresa ENFILA’T tindrà prioritat d’ús de la instal•lació per fer l’activitat de l’ESCOLA D’ESCALADA. Tal com diu el Reglament del rocòdrom Germans Estorach, es pot donar el cas que en la instal•lació coincideixin cursets o activitats programades del tipus extraescolars. En cas de concurrència recomanem que parleu amb el monitor de les extraescolars per repartir-vos l’espai a fi de no interferir-les.

És important que llegeixis amb atenció el Reglament d’us del Rocòdrom i mantinguis la teva activitat sempre d’acord amb el que en ell s’estipula. Si tens algun dubte a l’hora d’inscriure’t pots posar-te en contacte amb nosaltres enviant un correu electrònic a muntanya@lamassaccv.org.

REGLAMENT DEL ROCÒDROM GERMANS ESTORACH

COM VAREM FER EL ROCÒDROM GERMANS ESTORACH