Sota la direcció i iniciativa d’en Pep Muntan, professor titulat de ioga, soci de La Massa CCV i escalador usuari de les instal·lacions del rocòdrom Germans Estorach es posa en marxa la nova activitat de ioga a la nostra entitat.

Amb l’objectiu de posar a l’abast de totes les persones associades la pràctica d’aquesta modalitat esportiva i de manteniment de la salut, La Massa posa a disposició de totes elles les seves instal·lacions en horaris diversos per atendre les necessitats i preferències de la majoria. Així es preveu la creació de grups al voltant dels diferents perfils de les persones interessades: un nivell bàsic d’iniciació pensant en aquells que no han fet mai ioga, també apte per a gent gran o amb un baix to físic i un nivell avançat per a iniciats i per esportistes habituals. No obstant es contempla l’adequació d’altres grups en funció de les necessitats que es puguin copsar.

grup horari freqüència quota mensual inici
1 Dilluns a les 8h del matí setmanal 25€ persones sòcies de La Massa CCV i de
l’Associació Vilassar de Dalt contra el Càncer
35€ no sòcies
setembre 2023*
2 Divendres a les 17h de la tarda
(sessió d’alta intensitat per a esportistes i escaladors)
setmanal 25€ persones sòcies de La Massa CCV
35€ no sòcies
setembre 2023*
3 Divendres a les 18h de la tarda setmanal 25€ persones sòcies de La Massa CCV i de
l’Associació Vilassar de Dalt contra el Càncer
35€ no sòcies
juliol 2023
4 Dissabtes a les 9h del matí quinzenal 15€ persones sòcies de La Massa CCV i de
l’Associació Vilassar de Dalt contra el Càncer
20€ no sòcies
setembre 2023*

Inscripció i pagament:
Persones sòcies de La Massa CCV: cal omplir el FORMULARI D’INSCRIPCIÓ AL TALLER DE IOGA La quota es carregarà el compte associat al seu registre social el dia 1r del mes.

Persones no sòcies: es recomana donar-se d’alta com a sòcia per gaudir dels avantatges econòmics i d’accés als beneficis generals** de les activitats de La Massa CCV. Poden fer-ho amb el FORMULARI D’INSCRIPCIÓ DE SOCIS
**Si penses en fer-te soci/sòcia trobaràs més informació en aquesta pàgina