• secció de gastronimia

La secció de gastronomia és un espai de trobada per a totes les persones amb ganes de descobrir, conèixer, i gaudir de tot el que envolta l’art de menjar i beure bé. Organitzem tallers de cuina, maridatges i col·laborem amb altres seccions de la Massa per anar teixint xarxa i complicitats a través d’un acte social com és el de ser tots al voltant d’una taula.

tallers de cuina

Tallers de cuina

La Massa continua sent massa ara també a la cuina. Veniu als tallers de cuina participatius que es fan a la nostra sala. Veureu que son molt divertits i sempre s’aprenen receptes i trucs nous.

TORNEM A FER BULLIR L’OLLA!   tardor21

programació tornem a fer bullir l'olla

apuntat

Aquí teniu les delicioses receptes que hem elaborat als nostres tallers de cuina i també les que vam cuinar al restaurant Semproniana de l’Ada Parellada. Fàcils de fer, amb un maridatge de cuina tradicional i moderna, que segur que seran del vostre gust. A gaudir de la cuina i la companyia!!!

Anirem a comprar de bracet, buscarem pagesos o cooperatives agràries per a fer comandes conjuntes d’aliments. Volem aconseguir un consum conscient, de productes de qualitat, de temporada i respectant criteris de proximitat.

apuntat
T’APUNTES?