Com inscriure’t a les activitats a través d’Entrâpolis

Quan entris a la pàgina de descripció d’una activitat al web de La Massa CCV veuràs que al peu de la seva descripció hi ha un botó com aquest

En preme’l t’apareixerà una pantalla com aquesta, ara estàs a la plataforma de venda d’entrades Entrâpolis, que és el sistema triat per La Massa CCV per a les inscripcions a les seves activitats.

Un cop hagis comprovat que aquesta és l’activitat que havies triat has de prémer el botó “COMPRAR”, la primera vegada que facis una compra a través d’Entrâpolis es desplegarà un formulari que et permetrà inscriure’t com a usuari/a.

Aquí has omplir tots els camps: el teu correu electrònic, nom i cognoms i telèfon mòbil. Això només el primer cop que compris a Entrâpolis.
CONSELL: Apunta en lloc segur el correu electrònic que has fet servir i la contrasenya, quan tornis a comprar una altra vegada Entrâpolis reconeixerà el teu correu i amb la contrasenya ja podràs anar directament a triar les teves entrades.

Un cop omplerts et permetrà triar el tipus d’entrada que vols adquirir.
IMPORTANT! No oblidis marcar la casella “[ ] He llegit i accepto l’avís legal, la política de privacitat i les condicions generals d’ús. Si no ho fas no et permetrà avançar per fer el pagament final.

Ara prem el botó Pagar amb targeta, et mostrarà el resum de la teva compra i et demanarà la teva conformitat de nou.

Prem ell botó pagar per anar a la passarel·la de pagament del banc

Finalment pots fer el pagament amb la teva targeta bancaria. La teva compra quedarà degudament registrada i apareixerà immediatament al registre d’inscripcions de La Massa CCV.