Cap de Setmana a les Terres de l’Ebre

Carregant Esdeveniments

Els amics de l’agrupació excursionista d’Alcanar i de la Sénia ens han preparat un cap de setmana per descobrir les Terres de l’Ebre.

El dissabte s’anirà al Parc Natural de la Tinença de Benifassà, la ruta començarà al poblet de Fredes i acabarà a l’Embassament d’Ulldecona. Allà es veurà entre d’altres el Salt de Robert i un parell de masos, com el de Joan. Serà una matinal d’unes quatre hores. Un cop finalitzada la ruta s’anirà cap a la Sénia.

El diumenge l’excursió serà per l’Espai Natural Protegit de la Serra del Montsià, la ruta de tipus circular començarà i acabarà a l’àrea recreativa la Mundana de Sant Carles de la Ràpita. Potser el reclam de la sortida és la Foradada, però també hi ha altres indrets com la Font de Burgar, Mata-Redona i el Pla de Rueda, que també valen la pena.

L’allotjament serà a la Sénia, a l’Hostal Casa Manolo, els  tipus d’habitació i preus són:

*10 hab. dobles – 58€
*2 habs. triples – 75€
*1 hab. cuadrup – 85€

Pel que fa als àpats:

*Dissabte: sopar al Centre Obrer de La Senia – 20€
*Diumenge: esmorzar a Casa Manolo – 5€
*Diumenge: dinar al restaurant-rostidor a Platja d’Alcanar – 20€.

El transport segurament es farà amb autocar, compartit amb els amics del grup excursionista Calella Marxa.

Aquesta sortida té com a objectiu tornar a reactivar les excursions amb altres grups excursionistes, que ja s’havien dut a terme abans de la pandèmia. Cada any s’intentarà fer alguna activitat conjunta amb una altra entitat excursionista de Catalunya.

Per tal de poder reservar l’autocar i l’allotjament, necessitem que us hi inscriviu el més aviat possible. Gràcies. PLACES LIMITADES!

Comparteix-me!

Deixeu un comentari

eleven + three =

Go to Top