A la Secció de Muntanya et trobaràs amb un nodrit grup d’amants de la muntanya que gaudeixen de la majoria dels esports que en ella es poden fer. Excursions d’alta muntanya, excursions de mitja muntanya i senderisme, alpinisme hivernal, raquetes de neu, travesses, caminades per conèixer l’entorn (Serralada Litoral), escalada, vies ferrades, excursions culturals, naturalistes i històriques, excursions familiars, etc. En les excursions que preparem acostumem a proposar un itinerari alternatiu més curt i senzill per als menys caminadors.

Acostumem a reunir-nos el primer dimecres de cada mes a les 8:15 de la nit a la sala d’exposicions de l’entitat per proposar i preparar les activitats, i intercanviar experiències. La periodicitat habitual de les activitats és: excursions un o dos cops al mes i conferència, pel•lícula o exposició una vegada al trimestre.

Que fem

QUÈ T’OFERIM?

apuntat

T’APUNTES?

Habitualment ens trobem cada primer dimecres de mes a la Sala d’Exposicions del primer pis de La Massa. A part d’aquesta reunió, en la que es parla principalment de les activitats que es desenvoluparan al llar del mes o en dates properes. Cada membre de la secció te l’oportunitat de fer les aportacions, els suggeriments i les consultes que cregui oportú, tant als organitzadors de cada activitat com al coordinador de la Secció. També se sol informar de temes generals d’interès comú.

Per participar a les activitats de la Secció de Muntanya cal ser-ne membre i disposar de la targeta federativa, no obstant i per tal de facilitar la possibilitat de conèixer-les i familiaritzar-se amb el tarannà del grup abans de formalitzar la inscripció, s’admet a les persones que no en son membres d’assistir a una reunió i a dues excursions en qualitat de convidat.

Si tens interès en assistir a una d’elles posa’t en contacte amb muntanya@lamassaccv.org

Els propis membres de la Secció. Cap a la tardor de cada any es recullen propostes entre tots i l’equip de coordinació elabora una proposta de calendari per l’any següent; proposta que després es debatrà i consensuarà amb els membres de la Secció a la reunió mensual.

Aquesta proposta procura tenir en compte els interessos dels diferents perfil esportius i distribuir les activitats de manera que cada mes hi hagi al menys una per cada modalitat i nivell.

Si. Tots els membres de la Secció de Muntanya han d’estar obligadament en possessió de la targeta federativa corresponent a les modalitats esportives que practica.

Si en una activitat participen persones alienes a la Secció de Muntanya cal que siguin federades per un altre club o, si no poden disposar de la targeta, tramitin a través de La Massa una assegurança temporal per les dates de l’activitat; aquest és el cas de les persones que ens acompanyen per conèixer-nos abans d’inscriure’s en ferm.

Pots trobar més informació a la pàgina Federa’t d’aquest web

És convenient que t’hagis familiaritzat amb el Reglament de la Secció de Muntanya que va ser aprovat per acord de consens dels membres de la Secció de Muntanya el març de 2019.

Entre d’altres coses explica quines han de ser les normes de comportament, les atribucions que té el vocal organitzador de l’activitat i altres aspectes que han de facilitar que gaudeixis en grup de la muntanya.

L’observació d’aquestes normes és d’obligat compliment per a tots els participants a les activitats de la Secció.