Unes postres que fan festa, de color vistós i brillant que es mengen sense feina i passen soles, les podem improvisar, es prepara molt ràpid i, el resultat a taula és molt agraït i gustós. Aquest plat té dos cops el nom del seu ingredient principal: “Taronja a la Taronja”.
Ingredients:
- 5 taronges
- 125 gr. de sucre
- 125 cc d’aigua mineral
Estris: pelador d’hortalisses, espàtula, cassola
Preparació i cocció de la pell de la taronja
- Pelem les taronges amb el el pelador de les hortalisses d’aquesta manera tindrem la pell fineta sense la part blanca.
- Tallem la pell de les taronges en juliana.
- Fem un almívar amb l’aigua i el sucre. Afegim la pell de la taronja tallada en juliana, caramel·litzem a foc suau i deixem reduir el líquid.
- Quedarà com un caramel líquid. Reservem.
- Acabem de treure la part blanca de les taronges.
Deixeu un comentari