Unes postres que fan festa, de color vistós i brillant que es mengen sense feina i passen soles, les podem improvisar, es prepara molt ràpid i, el resultat a taula és molt agraït i gustós. Aquest plat té dos cops el nom del seu ingredient principal: “Taronja a la Taronja”.

Ingredients:

  • 5  taronges
  • 125 gr. de sucre
  • 125 cc d’aigua mineral

Estris: pelador d’hortalisses, espàtula, cassola

Preparació i cocció de la pell de la taronja 

  1. Pelem les taronges amb el el pelador de les hortalisses d’aquesta manera tindrem la pell fineta sense la part blanca.
  2. Tallem la pell de les taronges en juliana.
  3. Fem un almívar amb l’aigua i el sucre. Afegim la pell de la taronja tallada en juliana, caramel·litzem a foc suau i deixem reduir el líquid.
  4. Quedarà com un caramel líquid. Reservem.
  5. Acabem de treure la part blanca de les taronges.