Loading...

ACTIVITATS

La secció de Muntanya, realitza una mitjana de dues activitats mensuals relacionades amb l’excursionisme i altres esports de muntanya. Els nombre creixent de membres dona fe de l’interès que aquestes ha despertat i de la seva pluralitat. Fem excursions per a tots el nivells de dificultat, des de senderisme a alpinisme i alta muntanya. Algunes d’elles son obertes a persones no sòcies de La Massa.

PROMOCIÓ

Divulguem i promocionem el món de la muntanya i els seus esports, promovent i donant a conèixer la cultura excursionista dins el nostre poble. Les informacions i notícies relatives a la Secció així com les excursions les podeu trobar a la secció Calendari d’aquest web que et recomanem anar consultant periòdicament.

GESTIÓ

La Secció de Muntanya gestiona el Rocòdrom Germans Estorach de La Massa CCV, on els membres escaladors poden entrenar-se i practicar el seu esport favorit i on es fan també activitats d’iniciació i promoció entre els menors i les escoles de Vilassar de Dalt.

FORMACIÓ

Organitzem i acollim cursos i activitats formatives sobre temes i tècniques de muntanya, impartides per experts i tècnics titulats. Algunes d’elles formen part del calendari anual d’activitats formatives la la Federació d’Entitats excursionistes de Catalunya (FEEC)

DIVULGACIÓ

Contribuïm a difondre el nostre entorna natural, la Serralada Litoral. Per fer-ho organitzem xerrades, passejades i activitats esportives i d’interpretació de la seva geografia, de descobriment dels seus senders, naturalístiques o de coneixement de la seva història. Sovint en col·laboració de les entitats que ens poden aportar el coneixement necessari, com ara el Museu Arxiu de Vilassar de Dalt, la Bibilioteca Can Manyer o el Parc Natural Serralada Litoral entre d’altres.

EXPERIÈNCIES

Intercanviem experiències entre nosaltres i amb altres clubs i entitats sobre rutes, muntanyes, ascensions, viatges, material etc. La Massa és un centre social que estimula la participació dels membres de la secció amb reunions periòdiques i trobades.

apuntat
INSCRIU-TE!