targeta feec 2021

Per què em cal federar-me?

Disposar de la targeta federativa és condició indispensable per formar part de la Secció de Muntanya de La Massa  i participar de les seves activitats.

Cóm obtenir la llicència federativa?

Per obtenir-la s’ha de ser soci d’una entitat afiliada a la FEEC, com ho és La Massa. Quan et donis d’alta a la Secció de Muntanya, si no en disposes ja te la tramitarem d’acord amb les teves preferències. Pots demanar-nos-la a través d’aquest formulari.

Quina llicència necessito?

La modalitat de llicència s’adapta a la teva edat, a la teva activitat i a la zona geogràfica en la que la vulguis practicar. També existeix una tarifa familiar. Pots veure el detall de totes les opcions al quadre que publica la FEEC.

Quina vigència té la llicència federativa?

La llicència federativa és vigent durant tot l’any natural: de 1 de gener a 31 de desembre. Abans de la seva caducitat i per garantir que en disposes al primer dia de l’any següent caldrà que ens demanis la renovació, fes-ho a primers de desembre per donar temps a que la FEEC les processi i les activi a temps. Existeix una llicència a preu reduït pel darrer quadrimestre de l’any.

Habilitació de la llicència federativa per la FEDME

L’habilitació de la llicència federativa és la seva validació per part de la Federación Española de Deportes de Montaña y Escalada (FEDME). Abonant la quota corresponent, el posseïdor de la llicència podrà gaudir a més de tots els avantatges de la FEEC, d’aquells que ofereix la FEDME.

Vols unes quantes bones raons per federa-te?

Com a persona federada formaràs part d’un projecte comú de defensa dels esports de muntanya i d’un col·lectiu que estima la natura i defensa el lliure accés a medi natural per tots els amants de la muntanya.

L’assegurança federativa és l’opció més econòmica i ajustada a les necessitats dels muntanyencs. Podràs gaudir del teu esport preferit amb la tranquil·litat de saber que disposes d’una assegurança de cobreix els riscos associats (accidents, rescats, repatriació, etc.)

La targeta federativa és necessària si el teu són les competicions pròpies del món dels esports de muntanya: curses, esquí de muntanya, curses amb raquetes de neu, marxa nòrdica, etc…

Podràs participar en les activitats que organitzen les federacions i el clubs, tant esportives, socials o de formació que regularment organitzen.

Tindràs accés a informació d’especial interès a través de les publicacions i comunicacions que les federacions publiquen, tant impreses com virtuals.

Podràs gaudir d’ofertes i descomptes especials a establiments, serveis i refugis. Pots trobar informació al web de la feec, a l’apartat d’avantatges per a federats i a la pàgina ventajasfedme

Si subscrius l’habilitació FEDME a més gaudiràs de prestacions addicionals i descomptes als refugis de l’Arc Alpí a través del Conveni de Reciprocitat que la FEDME te signat amb els altres països que el subscriuen.

Ajudaràs a fer possible la detecció de joves valors, a la seva preparació i al seu accés als equips esportius de la FEEC.

Faràs possible l’extensió i cura de la xarxa de senders homologats GR®, PR® Y SL®

Contribuiràs a la inclusió de persones amb necessitats especials al món dels esports de muntanya i escalada.

Ajudaràs a millorar la seguretat de les activitats esportives de muntanya. La FEEC, juntament amb altres federacions, clubs i organitzacions estatals i internacionals i en col·laboració amb els cosos de seguretat i rescat treballen contínuament per millorar els protocols de seguretat.