Et presentem el resum compacte de les activitats i excursions que hem preparat per a aquest any 2021.

Com al 2020, aquest calendari pot veure’s modificat per les restriccions que ens imposi l’estat d’emergència provocat pel Covid19; és possible que algunes de les activitats s’hagin d’ajornar, anul·lar o substituir per d’altres que siguin viables d’acord amb les restriccions que hi hagi en aquell moment. Per estar-ne al dia segueix les informacions que anirem publicant en aquesta web i estigues atent als comunicats que t’anirem enviant regularment per correu electrònic, whatsapp o a través de l’aplicació Playoff clubs*

La informació detallada de cada activitat, així com les condicions i la manera de participar-hi la trobaràs amb l’antelació necessària al calendari d’Activitats d’aquest web. Recorda que les activitats estan regides pel que diu el Reglament de la Secció de Muntanya.

*L’aplicació Playoff clubs et permet portar el teu carnet de La Massa CCV a sobre en tot moment alhora que esdevé un mitjà de comunicació directe amb l’entitat, a través d’ella pots consultar l’estat de les teves dades, rebre missatges de La Massa i consultar l’estat de les teves quotes entre d’altres serveis. 

POTS DESCARREGAR EL PLA D’ACTIVITATS AQUÍ