La primera sortida del mes de març la van liderar l’Oriol Ferrer i el Xavier Roquet. Va ser una sortida lineal del Coll de Condreu a Rupit. Aquesta excursió va néixer arrel de la de les Roques Encantades del novembre de 2023, amb la intenció de baixar pel Grau de Casadevall i arribar fins al poblet de Rupit. Va ser molt interessant, a nivell paisatgístic i cultural, ja que es va poder veure el progrés de la reforma del Castell de Fornils i també les pluges dels darrers dies van fer que es pogués gaudir del Salt de Sallent amb més quantitat d’aigua.

Els avis caminaires, liderats per la Dolors Santamaria, qui es va estrenar com a guia, van anar des de St. Feliu de Llobregat fins a Vil·la Joana. La sortida es va fer en transport públic i va ser molt agradable, amb bons miradors de la ciutat comtal.

Aquest any en Toni i l’Elisenda van ser els encarregats d’organitzar el viatge de Setmana Santa. La durada va ser de 5 dies, del 23/03 al 27/03, i el lloc escollit la Sierra de Guadarrama. Va ser un gran èxit! Tots els participants van quedar encantats, malgrat que la meteorologia no va jugar a favor seu, no permetent-los pujar al Pico Peñalara (2.430m) i fent-los canviar de plans el darrera dia de la sortida.

El primer dia tot el grup va pujar fins a Navacerrada i va baixar caminant. El segon dia es fan fer els dos grups: el pla A liderat pel Toni va pujar a la Pedriza, que va ser costerut però amb les ganes i el bon rotllo que hi havia es va superar molt bé. El pla B liderat per l’Elisenda van anar a los Chorros del Manzanares i es van trobar un ramat de cabres amb unes grans banyes que feien mitja por. El tercer dia va ser molt complert amb la visita al Palacio de Riofrío pel matí i per la tarda un passeig pels boscos de la cara nord de Guadarrama, que a l’haver nevat estaven de postal. El darrer dia s’havia de fer la ruta de los miradores, però com el temps no acompanyava, tothom va decidir tornar a Madrid a mig matí i fer una mica de turisme per la ciutat.

Tot plegat va anar molt bé i tothom ja està esperant la propera!