Enguany l’Assemblea General Ordinària 2020 es farà online a causa de la pandèmia

Ja ha passat un altre any, i ja en tenim molts!, així doncs, toca altre cop convocar-vos a l’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA de La Massa Centre de Cultura Vilassarenc. Aquest any no ha estat com els anteriors. La pandèmia ens ho ha sacsejat tot i també a la nostra entitat. El panorama a curt termini continua essent incert però en els seus darrers 130 anys l’entitat sempre ho ha superat gràcies a la responsabilitat de tots nosaltres, els socis i les sòcies.

Per tot això la Massa CCV convoca a tots els seus socis a la primera assemblea DIGITAL (*) de la Massa CCV que es farà en aquest format per tal de garantir les mesures de prevenció recomanades per les autoritats sanitàries, el DISSABTE dia 28 DE NOVEMBRE DE 2020, a les 19:00h en primera convocatòria i a les 19:30h EN SEGONA CONVOCATÒRIA.

En aquesta edició destaca la presentació de les plataformes digitals de les quals es va dotar La Massa CCV l’any passat i que han suposat una millora de la capacitat de gestió i de comunicació, amb la creació de la nova web lamassaccv.cat, dotada aquesta última de les tecnologies més actuals i d’una App mòbil que facilita entre d’altres utilitats disposar del carnet digital de soci.

Aquestes eines permetran que els socis tinguin un accés àgil a la seva informació personal i puguin participar amb més facilitat a les activitats que La MassaCCV programi a partir d’ara.

Més informació