Davant la situació creada per la pandèmia COVID19 per a realitzar les activitats de la Secció de Muntanya hem de tenir en compte les recomanacions que en tot moment fixa el PROCICAT. Aquestes determinen que les activitats esportives a l’aire lliure es poden realitzar sempre que es respectin rigorosament els Protocols dissenyats per les federacions esportives, en el nostre cas la FEEC.

MESURES ESPECIALS DE PREVENCIÓ PER LA COVID19

  • Mentre es mantingui aquesta situació des de la Secció de Muntanya de la Massa CCV s’exigirà a totes les persones que vulguin participar en alguna de les activitats que organitzem l’acceptació explícita d’aquests protocols.
  • Mentre estiguin actives les restriccions per la pandèmia COVID19 a les excursions només s’admetrà la participació de les persones membres de la Secció de Muntanya.
  • Els participants hauran de portar a sobre en tot moment la seva acreditació federativa (targeta física o App de la FEEC)
  • Els participants es desplaçaran prioritàriament EN EL SEU PROPI VEHICLE per evitar en la mesura del possible compartir amb no convivents l’espai tancat de la cabina, especialment en els trajectes llargs (més de mitja hora)
  • És d’obligada presentació el full d’autoresponsabilitat en qualsevol activitat que es realitzi.

Baixa’t el full de la DECLARACIÓ RESPONSABLE (és necessari que el lliuris al responsable de cada sortida que facis degudament omplert i signat)