Els Premis Literaris Ciutat de Tarragona 2020-2021 ja tenen guanyadors.

Montserrat Morera Escarré, vilassarenca i sòcia de La Massa ha estat distingida amb el 24è Premi de narrativa curta per Internet TINET.

El jurat, integrat per Teresa Colom, Alba Dalmau, Lurdes Malgrat, Xavier Mas Craviotto, Albert Ventura i Amadeu Roig com a secretari, ha justificat el seu veredicte amb les següents motivacions: “Un relat emocionant, lingüísticament impecable, molt ben estructurat i amb un final que interpel·la emocionalment el lector. Una història que connecta mons culturals diferents en la figura del personatge femení que arriba a esdevenir símbol de totes les dones del món. El joc amb els colors, amb la llum i amb la mesura dels minuts són els recursos per fer memòria personal d’una vivència col·lectiva fosca i impactant”.

Montserrat Morera Escarré neix al barri del Raval de Barcelona. Té arrels familiars vallenques i viu a Vilassar de Dalt. De nena, jugava a escriure contes il·lustrats i a fer de mestra. De gran, és professora per vocació i escriu perquè no se’n sap estar. És doctorada i ha publicat textos acadèmics i de ficció. Des del 2012 manté el blog Temps de metàfora on ressenya, a la seva manera, el que llegeix. Va guanyar el premi Núvol de relats curts 2017 i escriure Escut li va obrir les portes d’una novel·la que feia temps que covava. Ara, hi suma el Premi TINET, que la fa valedora de la Musa de Bronze de Tarragona i dels 1.000 euros en que està dotat el guardó.