La Massa participa per primera vegada a la Flama del Canigó.
El passat diumenge 23 de juny 5 socis i sòcies de la Massa vam participar per primer cop de l’acte de la Flama del Canigó de Vilassar de Dalt. El punt de trobada va ser l’ermita de Sant Sebastià, on persones voluntàries dels Fondistes de VdD i del Sorli Emocions, que portaven les torxes amb la Flama, ens van donar el foc per encendre les nostres torxes.

A continuació, per parelles, vam agafar per cada costat una senyera gran i a l’altre mà portàvem la torxa, d’aquesta manera anàvem en una harmoniosa unió, donant més caliu a l’acte. Obrien la desfilada els corredors i les corredores amb les torxes grans i darrera anàvem la resta. Tot l’esdeveniment va estar molt ben acompanyat per la música dels Grallers de Vilassar de Dalt.

El recorregut va consistir en baixar per l’Avinguda de Sant Sebastià fins arribar al Parc de Can Rafart, on hi havia una gran pila de fustes esperant per ser cremades. Un cop allà, les persones que havíem portat les torxes vam fer una rotllana al voltant de les fustes i vam encendre-les. Ben aviat es va iniciar una gran foguera, que cremava amb el foc procedent de la Flama del Canigó. Una manera perfecte d’iniciar la revetlla de Sant Joan i el solstici d’estiu.
Les persones associades de la Massa que hi vam participar, ens va agradar tant l’experiència, que la volem repetir el proper any!