Dissabte 26 de novembre a Terrassa i sota el lema “Els Ateneus som essencials”, ens vam trobar els representants dels ateneus del Maresme i Vallesos en l’àmbit de la comunicació, per reflexionar sobre la relació amb la premsa local i per conèixer la nova organització territorial de la FAC.

El matí es va dividir en dues parts, en la primera vam poder debatre amb Vicenç Relats, director de la revista VALLESOS, i Quico Simó, periodista de CANAL TERRASSA sobre com aconseguir més ressò dels projectes i activitats dels ateneus a la premsa local. Preguntes i respostes a temps real i en primera persona. La conclusió: Crear vincles i establir canals de comunicació bidireccional que afavoreixin la fluïdesa dels missatges.

En la segona part l’Emma Escolano, vicepresidenta de la FAC, (en substitució de Pep Morella), ens va presentar la nova organització territorial corresponent al Vallès i Maresme, a l’hora que vam constatar la importància de marcar-nos com a objectiu apropar i obrir els nostres ateneus a tota la població, fent valdre el benefici social que aportem les entitats culturals.

Construir  comunitat, compartir experiències, teixir noves xarxes per estar ben connectats, i donar visibilitat a la cultura de proximitat.

Molta feina a fer sí, però també moltes ganes!
Gràcies per la trobada!