Amb un elevat grau de satisfacció manifestat per les 8 participants hem tancat el primer curs de Marxa Nòrdica FEEC que al llarg d’aquest cap de setmana les ha permès adquirir la tècnica necessària per treure’n el màxim profit a aquesta modalitat esportiva. El curs ha estat organitzat per la Secció de Muntanya de La Massa CCV en col·laboració amb el Club Excursionista Teià i Calella Marxa, quins associat també hi han participat.

Dues intenses sessions de quatre hores, tan dissabte com diumenge, sota la direcció de l’instructor nomenat per la Escola Catalana d’Alta Muntanya (ECAM) de la FEEC, Antonio Brieba, que han permès a les participants adquirit els coneixement teòrics i pràctics suficients per la pràctica de la Marxa Nòrdica de manera com a activitat central el seu benestar físic.

La Marxa Nòrdica és un esport nouvingut a les nostres contrades que ja ha demostrat els seus beneficis al llarg de les darreres dècades al continent europeu. Permet un treball muscular complet i harmònic de tot el cos i és apte per a qualsevol, sigui quina sigui la seva condició física. Sense limitació d’edat, des de l’edat escolar fins a la més avançada, a l’hora que aporta importants beneficis fisiològics, psicològics i socials. Aquest esport va ser incorporat a l’ampli ventall d’esports oficials de muntanya per la FEDME i la FEEC al 2016. Des d’aleshores són molts els clubs que la han integrat entre les seves activitats, tant en la seva vesant d’entrenament i manteniment físic com.

Per saber-ne més…