Esdeveniments

gastronomia

  1. Esdeveniments
  2. gastronomia

Vistes de navegació

Navegació de visualitzacions Esdeveniment

Avui

Visitem la Fundació Ferrer

Fundació Ferrer Camí Elena, 5, 08339 Vilassar de Dalt, Barcelona

Visita per conèixer la Fundació Ferrer a Vilassar de Dalt. Ferrer for food és un projecte de cuina social des d’on s’elaboren i s’entreguen àpats diaris nutricionalment complets a persones en situació de vulnerabilitat a través d’entitats socials del Barcelonès i el Maresme. La Fundació Ferrer Sustainability té per objectiu transformar vides i treballar per una societat més justa i equitativa, mitjançant la cohesió social i la preservació del medi ambient. Vine a conèixer el seu projecte, segur que et sorprendrà! Dimecres 15 de novembre de 2023 a les 18 h Punt de trobada: Fundació Ferrer Camí Elena, 5, 08339 Vilassar de Dalt, Barcelona Preu: 3 €. Places limitades (15) Data límit d'inscripció: 15 de novembre. Inscripcions

Maridatge de cava i formatge

Espai La Massa Mestra Viladrosa, 56, Vilassar de alt, Barcelona, Espanya

Si gaudeixes assaborint el cava, i el formatge és un dels teus plaers favorits, no et pots perdre aquest maridatge. La Massa CCV uneix el cava Celler Vell i Formatges Pujol perquè el vostre paladar pugui gaudir-los. Degustació de 3 caves (Un reserva, un gran reserva i un cuvee amb bota de fusta) acompanyats d'un formatge adient cada un d'ells. Possibilitat de compra de cava al finalitzar el maridatge Dijous 23 de novembre a les 19 h Preus: Socis: 17 € - No socis: 20 € Data límit d’inscripció: 22 de novembre. Places limitades. Celler Vell és un petit celler familiar dedicat exclusivament a l'elaboració de cava artesanal i ecològic, que vetlla la tradició familiar de principis del segle XX, basada en el conreu de les vinyes de la seva propietat situades a Sant Sadurní d'Anoia. Formatges Pujol, es una formatgeria artesanal situada a Vilassar de Dalt que, des de 1980, elabora formatges de cabra o d'ovella de primera qualitat. Disposen de 400 m2 [...]

Per Nadal… Aperitius fàcils i elegants!

Espai La Massa Mestra Viladrosa, 56, Vilassar de alt, Barcelona, Espanya

Per Nadal aperitius fàcils i elegants! Acabem l'any elaborant delicats aperitius per acollir la família i els amics al voltant de la taula. Amb la Griselda Mateu, cap de cuina de l'Escola Alemana de Barcelona, elaborarem entre tots els plats que després gaudirem plegats a taula acompanyats d'una bona copa de vi. Dimecres 13 de desembre a les 19 h a Espai La Massa Preu: Socis: 20 No socis: 23 Inscripcions

Descobrint la Cuina Ayurveda

Espai La Massa Mestra Viladrosa, 56, Vilassar de alt, Barcelona, Espanya

Taller: Descobrint la Cuina Ayurveda. Amb Carlota Riba i Salomé Gatnau. Coneixes la cuina Ayurveda? Saps quina filosofia hi ha darrere receptes de cuina ayurvèdiques? Vine a conèixer la nutricionista i coach Carlota Riba que junt amb la Salomé Gatnau ens donaran les claus per una alimentació que ens farà sentir més sans i optimistes. Uneix-te a nosaltres en aquesta jornada de descobriment i aprenentatge sobre com l'alimentació i la salut es connecten a través de la cuina Ayurveda. 24 de gener, a les 19 h a l’espai La Massa Preu: Socis: 20 € - No socis: 23 € Data límit d’inscripció: 23 de gener. Places limitades. Inscripcions

A La Massa parlem de…Gestions davant Notari

Espai La Massa Mestra Viladrosa, 56, Vilassar de alt, Barcelona, Espanya

Amb Eduardo Llopis Rausa, Notari de Vilassar de Dalt. Xerrada, presentada per l'expert en dret i notari Eduardo Llopis Rausa, qui proporcionarà informació clau i consells pràctics sobre alguns tràmits i gestions força habituals davant d'un notari. Eduardo compartirà la seva àmplia experiència i coneixement en temes d'interès quotidians. L'objectiu és donar als assistents les eines necessàries per entendre i gestionar eficaçment aquests tràmits importants. Parlarem de: Poders; Testaments; Herències; Usufructes i nua propietat; Donacions; Patrimonis protegits; Capitulacions matrimonials; Separacions i divorcis. Dijous 25 de gener, a les 18:30 h a Espai La Massa. Activitat gratuïta. Places limitades.

Taller de pa… de bon pa

a Can Cros. Forn de pa i pastisseria. Murillo, 1, Vilassar de Dalt

Taller de pa... de bon pa Amb en Pep, lo forner de Can Cros. 20 de febrer, a les 18:30 h a Can Cros. Forn de pa i pastisseria. Carrer Murillo, 1 Vilassar de Dalt Preus: Socis: 20 € - No socis: 23 € Data límit d’inscripció: 19 de febrer. Places limitades. Sempre és bo, sol o acompanyat. És tan bo, que fins i tot els que els hi agrada molt tenen un nom especial "panarra". El pa fa milers d'anys que ens alimenta. Antigament, moltes llars se'l feien, però avui dia tan sols el saben fer uns pocs artesans. Descobrim de la mà d'en Pep, lo forner de Can Cros els secrets del pa... del bon pa. Inscripcions

Go to Top