Esdeveniments

Assegurances

  1. Esdeveniments
  2. Assegurances

Vistes de navegació

Navegació de visualitzacions Esdeveniment

Avui

Exposició i classe oberta: Creacions en macramé de Núria Solé (nus.nuri)

Espai La Massa Mestra Viladrosa, 56, Vilassar de alt, Barcelona, Espanya

Exposició i classe oberta: Creacions en macramé de Núria Solé (nus.nuri) Et presentem l’exposició de les creacions en macramé de la vilassarenca Núria Solé i també la possibilitat d’experimentar una classe de descobriment d’aquesta tècnica. Després d'haver vist les seves obres a les xarxes, ara tenim l'oportunitat de contemplar-les en persona. Aquesta exposició reuneix algunes de les obres de la Núria i mostren l'art i la bellesa del macramé. La inauguració tindrà lloc dissabte 2 de març a les 17 h. No t’ho perdis! Recorda: Inauguració: el 2 de març a les 17 h. Exposició: Del 3 al 10 de març. Horari: d’11 h a 13 h i de 18 h a 20 h, (excepte divendres 8 de març, que només serà obert al matí). Classe oberta (gratuït): El dijous 7 de març, a les 5 de la tarda. A l’Espai La Massa.

Xerrada: La dona al 1880

Espai La Massa Mestra Viladrosa, 56, Vilassar de alt, Barcelona, Espanya

Vilassar i la societat femenina de l'època Conferència a càrrec de la historiadora local Laura Sancliment i Solé. Dimecres 13 de març, a les 19 h
a l’Espai La Massa. Activitat gratuïta. Vilassar va ser un poble industrial i tèxtil. Durant aquells anys, s'estava construint el teatre modernista de La Massa, el complex fabril de Can Manyer i també, la Societat del Teatre de Vilassar, origen de l'actual Centre de Cultura la Massa. Un espai dedicat a la societat ben estant de l'època. Enguany, volem fixar-nos en la dona burgesa al Vilassar dels últims anys del segle XIX.
Quin era el seu rol social?
Quins costums tenien? Hi ha testimonis de famílies d'aquella època? Qui eren i on vivien? Parlem de dones, mares i nenes que van viure una època de canvis i diferències socials.

Go to Top