Somiedo (Astúries)

Carregant Esdeveniments

El Parc Natural de Somiedo és un dels darrers reductes on la natura es pura. Els seus paisatges, la seva fauna i flora, la seva gastronomia, i les seves gents fan d’aquest racó un lloc privilegiat.

Del seu accidentat paisatge que va des dels 400 metres fins als gariebé 2.200, destaquen els seus impresionants llacs, els de Saliencia i del Valle, les seves “brañas”, com la Pornacal, Mumián o Sousas, en les que podem trobar els “teitos”, construccions que utilitzaven els “vaqueiros de alzada” realitzades amb sostres d’escombra.

El Parque Natural de Somiedo correspon geogràficament amb els limits del “concejo de Somiedo”. Va ser el primer espaci asturià declarat Parc Natural al 1988. I posteriorment a l’any 2.000 com a Reserva de la Biosfera.

El mapa el formen quatre grans valls: Saliencia, Valle, Somiedo, Pigüeña, per quina fondaria corren els corresponents rius del mateix nom.

Al Centre d’interpretación del Parc, a Pola de Somiedo, podrem trobar tota la informació necessaria, mapes, rutes que podem fer o recursos didàctics que ens ajudaran a conèixer millor el parc.

INSCRIPCIÓ TANCADA

PARTICIPANTS: 28 persones (màxim). Les places s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció.

DESPLAÇAMENT: avió BCN-OVD 07:40 – 09:15 OVD-BCN 19:45 – 21:15 companyia: Vueling
Transport públic/minibus a concretar per fer els desplaçaments a La Pola de Somiedo i transfers inici/final excursions.

LLOC: Parque Nacional de Somiedo, un dels espais naturals més ben protegits d’Astúries on trobarem naturalesa en estat pur i de gran bellesa paisatgística. La zona està catalogada com a reserva de la biosfera. https://www.parquenaturalsomiedo.com/

ALLOTJAMENT: 7 nits a Hotel Casa Miño ubicat a La Pola de Somiedo (12 habitacions + 2 apartaments) http://hotelcasamino.com/ + darrera nit a concretar en un altre indret d’Astúries, on farem alguna activitat turística/cultural.

ACTIVITATS: rutes de senderisme/alta muntanya/activitats culturals (es proposarà pla A / pla B)

PRESSUPOST ORIENTATIU: allotjament 8 dies en règim MP per persona i dia en habitació doble 465€ + avió 150€ (només equipatge de ma) + transports interns a concretar i visites. AQUESTS IMPORTS SÓN ORIENTARIUS, A CONFIRMAR UN COP TANCADES LES INSCRIPCIONS. No inclouen el transport de l’aeroport a Pola de Somiedo.

Comparteix-me!

Deixeu un comentari

9 + sixteen =

Go to Top