Carregant Esdeveniments

Preferència
S’atendrà preferentment les inscripcions del membres de la secció de muntanya, quedant en llista d’espera aquelles que siguin fetes per altres socis de La Massa o terceres persones no sòcies per aquest ordre.

Tanmateix, donada la naturalesa de la sortida tindran preferència també les persones que s’inscriguin amb l’objectiu de realitzar les diferents rutes a peu i excursions de senderisme que es descriuen al dossier informatiu, quedant igualment en reserva aquelles acompanyants que no desitgin fer les caminades.

Reserva

Data límit per les inscripcions: 4 març

A l’hora de fer la inscripció cal fer una transferència de 60€ en concepte de reserva al compte corrent ES76 0081 0379 8400 0136 4843 de la seccio de muntanya de La Massa i enviar el resguard al compte de correu muntanya@lamassaccv.org

Opcions d’allotjament

L’estada a Sierra de Guara està pensada per 5 dies però hi ha l’opció de fer només el cap de setmana.
A l’hora de cumplimentar el formulari d’¡inscripció podreu triar entre les següents opcions:
  • Cinc dies (nits del 8 al 12, la 1a nit a l’Albergue Rural de Guara)
  • Quatre nits (del 9 al 12, a Casa Tejedor de Las Almunias de Rodellar), cal tenir en compte l’observació respecte l’hora d’inici de l’excursió del dia 9 que trobaràs al text que segueix més avall.
  • Cap de setmana (nits del 8 i el 9)
  • Cap de setmana (només la nit del dia 9)
Qui arribi amb temps, el dia 8 pot aprofitar per recórrer les Passarel·les del rio Vero a Alquezar.

Desplaçaments
Els desplaçaments inici/final de les caminades de cada dia els farem tots en els nostres propis vehicles.

Majoritàriament els camins i senders estan tots molt ben senyalitzats i són tècnicament fàcils de caminar; senderisme agraït sense dificultat tret d’algun gual depenent del cabal del riu.

Horaris
Arribada el divendres 8 d’abril a l’Albergue Rural de Guara abans de les 8 del vespre. Soparem a les 8:30h i hi pernoctarem la primera nit.
Les persones que no hagin fet nit a Alquézar i s’incorporin al grup del dia 9 han de tenir en compte que l’excursió del primer dia, dissabte 9 d’abril, començarà puntualment a les 9 del matí.

Aquestes cinc rutes es poden considerar com el descobriment del cor de Guara. Durant cinc dies fent senderisme per preciosos itineraris senyalitzats recorrerem la vertadera realitat que hi ha a la Sierra de Guara, coneixent els racons d’interès natural, els paisatges més bonics, antics senders ben fressats, pobles abandonats, ermites en indrets estratégics, congostos inquietants, rius cabalosos d’aigues embravides, fauna i flora endèmics i un llarg etcètera d’emprentes culturals endisant-nos en la prehistòria.

Les caminades les començarem en “uno de lo pueblos más bonitos de España” –Alquézar-,  a la zona oriental del Parque Natural de la Sierra y los Cañones de Guara, després farem tres etapes per conèixer la zona més central del parc tenint el camp base a Las Almunias de Rodellar (cañón de Mascún, rius Balced i Alcanadre) i acabarem un altra cop als voltants d’Alquézar gaudint d’unes vistes espectaculars a la capçalera del riu Vero. Ah, en la llista de material a dur no oblideu unes xancles o calçat per mullar per si hem de creuar algun riu, només per si de cas.

Guara 2022

Comparteix-me!

Deixeu un comentari

seventeen + eight =

Go to Top