Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.
La realització d’aquest esdeveniment ha estat suspesa a causa de les restriccions aprovades pel Govern com a mesures de prevenció de la COVID19 a la data.

Nombre màxim de participants: 15 persones

Termini màxim d’inscripció: 24:00 hores del 12 d’octubre

Volta pel Catllaràs, sortint i arribant a Falgars, son uns 13 km. i compten aproximadament unes 5:30 h. comptant les parades, amb uns 740 metres de desnivell.

L’itinerari transcorre per boscos frondosos de faig, magnífics prats, tot fent una immersió a la història, on l’indret, havia estat abastament poblat. Passat agrícola, ramader i d’explotació de mines de carbó. Ara tot pràcticament desaparegut.

Rocs punxeguts i espectaculars amb miradors sobre la zona: A tramuntana serralada del Cadí i Moixeró, a llevant Montgrony, Puigmal, Rasos de Tubau. Per migjorn veiem la gran extensió dels boscos del Catllaràs, a ponent Pedraforca, Rasos de Peguera, Ensija.

Dinar al restaurant de l’hospederia del santuari que ho fan molt be i l’entorn és molt agradable. Preu del menú: 20,75€ (extres a part).

Després de dinar, aquest grup podria fer la visita al castell de Guardiola també amb tranquil·litat tenint en compte que a l’octubre les tardes ja son més curtes.

Torbaràs tota la informació detallada de la sortida i el formulari d’inscripció a

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Per participar en aquesta excursió has de confirmar el teu estat de salut i la conformitat amb les normes de participació omplint aquesta

DECLARACIÓ RESPONSABLE

  i portar-la a sobre junt amb la teva llicència federativa el dia de l’excursió.

FITXA TÈCNICA

Comparteix-me!

Deixeu un comentari

thirteen + three =

Go to Top