Carregant Esdeveniments

Dissabte 17 – Serra de Mascarida.
Pujada des del Refugi de la Pleta del Prat, fins als estanys de la Mascarida. En aquest cas es tracta d’una ruta d’Alt Pirineu no solament recomanable pel seu contingut cultural que és molt (és corprenedor imaginar com es van construir aquestes fortificacions en aquests indrets i imaginar la vida en ells) també és una magnífica excursió pel seu entorn natural.
Aquesta sortida no presenta cap dificultat tècnica, però si gairebé 1000 m de desnivell que s’han d’assolir en poc menys de 6 km.
Cal portar menjar per esmorçar i dinar.

Pernoctació al refugi de la Pleta del Prat, a Tavascan.
Les habitacions són compartides i disposen de coixí i edredó per cada persona. És obligatori portar sac de dormir o llençol.
En cas de tenir alguna intolerància o seguir un règim alimentari especial cal indicar-ho al refugi amb antelació.

Diumenge 18
Desplaçament des de Tavascan a Hortoneda, 85 km.
Puide Pouet-El Cuco-Ribera de Cardós. El Cuco esdevingué un important punt d’observació de les forces franquistes. També va ser utilitzat com a refugi per protegir-se de les dures condicions meteorològiques. Està reconstruït. Aquesta ruta està basada en la número 32 de la guia “Del Montsec a les Valls d’Aneu” (Indrets del front del Pallars 32).
Visita a l’Esglesieta des d’Hortoneda, pàgina 78 de la guia. En aquest cas farem exactament la ruta preparada pels autors. És una ruta curta (uns 5 km) però molt interessant tant pel seu contingut de memòria com pel seu entorn.
Fer aquestes dues rutes inclós el desplaçament inicial (part del qual és per camí de tornada) suposa un màxim de 6h, per la qual cosa entre les 14 i les 15 hores de diumenge podem donar per acabada l’activitat.
Cal portar menjar per esmorçar i dinar. Optativament es pot demanar picnic la refugi però s’ha de fer amb dies d’antelació.

Preu de la sortida: 35€

INFORMACIÓ COMPLETA EN AQUESTA FITXA TÈCNICA
INSCRIU-TE AQUÍ

Comparteix-me!

Deixeu un comentari

17 − eleven =

Go to Top