ACTIVITAT ANUL·LADA! Ruta pel Montgrony

Carregant Esdeveniments

!!OPCIÓ A: 10 places disponibles

!!OPCIÓ B: 10 places disponibles

DATA LÍMIT D’INSCRIPCIÓ: dia 15 de gener

Opció A: ruta circular que ens porta al Santuari del Montgrony. Sortida de 4:30h en total: 2:00h d’ascensió des del santuari de Montgrony fins al coll de Coma Ermada, 0:30h des d’aquest coll fins al cim del Costa Pubilla o Pla de Pujalts i 2:00h per fer el descens fins al santuari passant pel coll de la Bona i el collet de Meians.

Opció B: ruta de 6,2 km de longitud (anada i tornada) fins al santuari de Montgrony i l’església romànica de Sant Pere de Montgrony des de Gombrèn. Sortida de 2:50h en total: 1:25h des del punt d’inici fins al santuari de la Mare de Déu de Montgrony, 0:10h per pujar fins a l’església de Sant Pere i 1:15h per tornar seguint el mateix itinerari, ara de baixada.

Lloc de sortida: Aparcament La Quintana(6 h 30 min)
o Aparcament del Santuari de Montgrony (8 h)

Només per membres de la secció de muntanya de La Massa*. El preu de la inscripció (inclou menú migdia i despeses d’organització) és de: 28€

*a causa de les restriccions derivades de la Covid19 a aquest sortida només hi poden participar membres de la secció de muntanya federats. La sortida queda supeditada a les restriccions que en aquell moment estiguin vigents, en cas de ser necessari s’anul·larà o ajornarà. Estigueu atents al vostre correu .

FORMA DE PAGAMENT: ingrés al compte de La Massa ES76 0081 0379 8400 0136 4843 (Banc de Sabadell)

IMPRESCINDIBLE!!! enviar còpia del resguard d’ingrés/transferència a muntanya@lamassaccv.org abans de les 24:00h del 21 de gener indicant el vostre nom i l’activitat

Comparteix-me!

Go to Top