Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Excursió circular: 9,5 km – 590 m de desnivell

Sortida de l’aparcament de la La Quintana a les 7:00

aquesta volta ens apropa al Solells Calcaris de Picamill, el sector solell del municipi, sota la serra de Picamill (1.415 m), on trobarem les runes del castell de Roset i gaudirem de meravelloses vistes de la vall del Mergançol i els obacs de la serra de Pincancel (la muntanya més destacada és el serrat del Migdia, de 1.073 m) al sector meridional del terme. Alhora, descobrirem antics masos i com la seva activitat afavoria el mosaic de camps, plans de conreu i pastures, avui cada vegada més escassos.

Acabarem la caminada dinant a Cal Candi, a Vilada. Recorda portar el certificat de vacunació per l’accés al restaurant.

El preu del menú es de 18€, inclou pa, aigua i postres, no inclou cafès i altres begudes.

INFORMACIÓ COMPLETA EN AQUESTA FITXA TÈCNICA
INSCRIU-TE AQUÍ

Davant la situació creada per la pandèmia covid19 per a realitzar les activitats de la Secció de Muntanya hem de tenir en compte les recomanacions que en tot moment fixa el PROCICAT. Aquestes determinen que les activitats esportives a l’aire lliure es poden realitzar sempre que es respectin rigorosament els Protocols dissenyats per les federacions esportives, en el nostre cas la FEEC.

MESURES ESPECIALS DE PREVENCIÓ PER LA COVID19

  • Mentre es mantingui aquesta situació des de la Secció de Muntanya de la Massa CCV s’exigirà a totes les persones que vulguin participar en alguna de les activitats que organitzem l’acceptació explícita d’aquests protocols.
  • Mentre estiguin actives les restriccions per la pandèmia covid19 a les excursions només s’admetrà la participació de les persones membres de la Secció de Muntanya.
  • Els participants hauran de portar a sobre en tot moment la seva acreditació federativa (targeta física o App de la FEEC)
  • Per l’accés a determinats espais tancats, restaurants, museus o d’altres, es recomana disposar del certificat de vacunació actualitzat.

Comparteix-me!

Deixeu un comentari

twenty − eighteen =

Go to Top