ACTIVITAT CANCEL·LADA – Riera de les Gorgues

Carregant Esdeveniments

Encantadora ruta circular per un indret amb gran atractiu i no gaire conegut, la Riera de les Gorgues, la mateixa que li dóna aigua al Salt de la Foradada de Cantonigròs, una mica més amunt.

El recorregut transcorre pel tram final de la riera, des de la desembocadura en el Pantà de Sau, fins a tocar la població de l’Esquirol (Santa Maria de Corcó fins a 2014).
Iniciarem la caminada visitant el salt del Cabrit, seguirem amunt i veurem el salt d’en Cardona, continuarem fins al Salt de la Barra de Ferro. En algun tram es possible que ens haguem de descalçar per creuar el riu.

Continuarem fins que arribar al Pont del Molí de la Bertrana i molt a prop d’aquest, al Salt i Molí de l’Eixerit, envoltats d’un entorn preciós. Creuarem la riera per un pas de pedres, iniciant aquí el camí de retorn per la part oposada de la riera que hem recorregut.
En poca estona arribarem a Sant Bartomeu Sesgorgues, un bonic i tranquil lloc per a fer una pausa en el camí.

Un recorregut tranquil i poc transitat per un paratge natural de gran bellesa, amb salts d’aigua i gorgs plens d’encant i amb vistes al Pantà de Sau

Ruta circular

Distància: 12 km

Desnivell: 700 m

Sortida a les 7:30 a l’aparcament de la Quintana

Trajecte fins punt de trobada:

C-17 Barcelona-Vic,  passat Vic tirem per la C-25 (Eix Transversal) direcció Girona i agafem la sortida Roda de Ter, seguim carretera C-153/C-756, passem el poble i cap al km 11, passat Les Masies de Roda veurem un escorxador, girem a la dreta i a la part del darrera veuràs un espai per aparcar.

Cal portar esmorçar i dinar.

Comparteix-me!

Deixeu un comentari

2 × 1 =

Go to Top