Rhapsody in blue – Duo Voronkov

Carregant Esdeveniments

Rhapsody in blue – Duo Voronkov
Aquest concert és un viatge a través de la figura del violí per explorar tan les composicions més cèlebres, tan arranjament de gran clàssics, i composicions de nova creació de la música clàssica nord americana basada el la fusió i el diàleg amb el folklore hebreu, el jazz, el blues i el swing.
Passant per Gershwing, el rei de la fusió de jazz, blues i clàssica, Joseph Achron que va basar una gran part de la seva composició en la música tradicional jueva i finalitzant amb el compositor contemporani Ilya Levinson. El públic podrà gaudir de primera mà de tots els registres i possibilitats del violí, així com del pas del temps a través del diferents gèneres que s’han explorat per aquest instrument. Fusió, nous llenguatges. Evolució de la música a través del diàleg entre estils.

El Duo Voronkov està compost per la violinista ucraïnesa Ala Voronkova, que toca amb un violí Gio Paolo Maggini de l’any 1600 i el director d’orquestra, pianista i compositor rus Guerassim Voronkov, tot plegat anirà acompanyat dels comentaris de la directora d’escena i divulgadora musical Maria Voronkova, que ens explicarà la història, el context i totes les curiositats sobre les peces que escoltaran.

3 de juny a les 19:30h
Sala polivalent de La Massa CCV
Preu: 10€

Programa

G. Gershwin: Tres preludios
J. Aajron: Melodía Hebrea
G. Gershwin-Heifetz From Porgy and Bess: Bess, you is my woman now; It ain’t necessarily so
I. Levinson: Klezmer Rhapsody
G. Gershwin: Rhapsody in blue

Comparteix-me!

Deixeu un comentari

1 + 16 =

Go to Top