Presentació de la novel·la de Ramón Solsona, Temps enrere.

Carregant Esdeveniments

Ens plau convidar-vos a la presentació de la novel·la “Temps enrrere”, escrita per Ramon Solsona.

Durant l’acte, tindrem l’oportunitat de conversar amb Ramon Solsona sobre els orígens i inspiracions d’aquesta novel·la, així com les seves reflexions sobre la importància del temps i la memòria en la nostra existència.

Per conduir aquesta enriquidora trobada, comptarem amb la presència de la Montserrat Morera, una reconeguda escriptotora i amant de les lletres. Amb la seva habilitat per a generar diàleg la Montserrat ens guiarà en una conversa enriquidora amb Ramon Solsona.

Us convidem a acompanyar-nos en aquesta presentació de “Temps enrrere”. Serà una oportunitat única per descobrir els secrets que amaga aquesta obra i compartir un moment especial amb l’autor i la Montserrat Morera.

No us ho perdeu!

La gran novel·la de Ramon Solsona, entre l’Alemanya de l’emigració i les vinyes del Priorat.

L’Elvira i el Tomàs passen pel túnel del temps cap enrere. Van del telèfon mòbil als primers televisors en blanc i negre, de la plenitud professional als orígens humils. Travessen l’amor i el desamor, la salut i la malaltia, afronten cruïlles que canvien el curs de les seves vides, descobreixen el sexe, cada vegada són més joves, fins que tenen tot el futur per escriure. El temps passa per tothom. Per l’Elvira, que neix al Priorat inclement d’abans de la revolució del vi. Pel Tomàs, fill d’una portera que viu en un semi-soterrani. El temps passa també per la corrua de famílies emigrades a Alemanya als anys seixanta. I passa per un teixit de personatges carregats d’històries i d’humanitat. Quan, al cap dels anys, l’Elvira es retroba amb les amigues, “entre totes formaven una enciclopèdia de la vida viscuda”. La trobada es converteix llavors en “un mirall veraç, potser cruel, del pas pel túnel del temps”.

Comparteix-me!

Deixeu un comentari

seven − five =

Go to Top