Activitat suspesa. Matinal pel Parc Serralada Litoral amb visita a la formatgeria Can Pujol

Carregant Esdeveniments

La Serralada Litoral Central constitueix una cadena muntanyosa que s’estén de SW a NE amb una altitud moderada que mai no sobrepassa els 600 m d’altitud, però que orogràficament és singular pel fet que s’elevi ràpidament entre la costa marina i la plana del Vallès.

Estructuralment, forma part de l’anomenada cadena costanera catalana que s’origina arran de l’activitat tectònica compressiva en el paleogen i que a continuació amb una tectònica distensiva des del neogen i fins a l’actualitat modela el sistema muntanyós tal com el coneixem.

Formatges Can Pujol va començar l’activitat al 1980. Els primers formatges que vam elaborar eren de consum immediat: frescos, mató, quallada. L’any 1991 va néixer el famós ‘nevat’, un formatge madurat que combina una bona tècnica formatgera i una elaboració totalment artesanal. La llet que fem servir és de la nostra granja i de diversos ramaders veïns. Can Pujol s’ha convertit en una empresa amb punts de distribució a Catalunya i Espanya, i exporta a diversos països.

Comparteix-me!

Go to Top