La Gallina Pelada per Peguera

Carregant Esdeveniments
La Gallina Pelada
Fes servir les fletxes laterals per anar passant les imatges o fes click a la imatge per veure l’àbum sencer.

Ruta circular a la Gallina Pelada des del Pla de la Creu de Fumanya passant per Peguera.

La ruta començá al Pla de la Creu de Fumanya, passa pel poble de Peguera, puja fins l’Estret passant per sota de la Roca Gran de Ferrús, arriba al cim de la Roca Blanca y acaba al cim de la Gallina Pelada. De baixada, passa pel refugi d’Ensija o Delgado Úbeda i es torna al coll de la Creu de Fumanya baixant pel torrent que hi ha entre la Creu de Ferro, el Pla de les Tores i el Serrat del Pal.

TEMPS ESTIMAT TOTAL EFECTIU (SENSE PARADES): 5:15h en total. 3:45h hasta la Gallina Pelada, 0:20h desde la cima hasta el refugio y 1:10h desde el refugio hasta el Pla de la Creu de Fumanya para cerrar la circular.

DESNIVELL ACUMULAT: 800m

DISTANCIA TOTAL: 13 km

DIFICULTAD TÈCNICA: Alta (F). El tram més difícil de la ruta es el que va des del coll de l’Estret fins al cim de la Roca Blanca. Aquest tram, Anomenat les Llosanques, és de forta pendent, te una mica de exposició i cal fer alguna trepada fàcil.

mapa gallina pelada

SORTIDA EXCLUSIVA PER A MEMBRES DE LA SECCIÓ DE MUNTANYA

Seguint les recomanacions de les autoritats per a la prevenció de la Covi19 les sortides de l’any 2021 queden restringides a les persones pertanyents a la Secció de Muntanya a efectes de garantir la traçabilitat. Aquesta restricció pot ser ampliada en funció de noves recomanacions.

Comparteix-me!

Deixeu un comentari

nine − 8 =

Go to Top