Gran Bachimala, Gemelos i Veteranos

Carregant Esdeveniments

Excursió a Gran Bachimala des del refugi de Viadós, Gemelos i Veteranos des del Valle de Añas Cruces.

El Bachimala o Pic Schrader és una muntanya de 3.177 m d’altitud que es troba entre la província d’Osca i el departament dels Alts Pirineus. És el cim culminant del massís de Bachimala.

Ruta d’alta mutanya molt exigent només per a experts (cal llicència C)
Entre 6 i 10 hores de marxa efectiva.
Més detalls a la fitxa tècnica (vegeu enlaç al calendari d’activitats de lamassaccv.cat)

NOMBRE MÀXIM D’ASSISTENTS: 8

DIVENDRES

Sortida divendres 4/9 a les 15 h de La Quintana. Sopar (20 h) al Refu de Biadós.

DISSABTE

Ascensió al Gran Bachimala o Pico Schrader (3177 mts.) des de Biadós passant per la ruta de la Montañes d’Es Oriels i el Collado de la Señal de Biadós +1500 mts. 4,30 h. F Retornem al Collado de la Señal de Biadós i baixem fins a la Cabaña de Añas Cruces 2,30 h. i prenem el GR-11 fins al Puerto de Chistau 1 h. Distància total: 16 kmts. Acampada al prats a un cop deixat el GR-11 en direcció sud al l’Ibón Royo de Posets.

La nit de dissabte dormirem en tendes al Puerto de Chistau, caldrà carregar el material necessari.

DIUMENGE

Ascensió al Pico de Veteranos (3125 mts) 2 h. F+ i seguint la cresta fins al Pico de Gemelos Ravier (3160 mts.) 0,30 h. F+. Retorn per la cresta fins a Veteranos, Puerto de Chistau, Cabaña de Añas Cruces i retorn per la Bal de Añas Cruces fins al cotxe aparcat al peu del refugi de Biadós 3,30 h. Distància total: 11,50 kmts.

  • Cal dur sac de dormir, coixí i xancletes.
  • El pagament al refugi en efectiu és de 33,30 €

Sortida alternativa

Cóm en ocasions anteriors per aquesta sortida s’ha dissenyta també un pla alternatiu per a aquelles persones que volen gaudir d’unes rutes més suaus practicante el senderisme a la zona.

S’han previst tres rutes:

Puen Pecadó – Puen d’el Molin o de la Fonderia (San Juan de Plan)

Ruta fácil sin dificultad técnica que podemos hacer con la familia, a lo largo del recorrido nos iremos encontrando paneles informativos sobre la vegetación de la zona etc.

Ibón del Sen. P. Nt. del Posets-Maladeta

Espectacular ruta para visitar uno de los ibones del Valle de Chistau, pertenecientes al Parque Natural del Posets-Maladeta, el Ibón del Sen, un bellísimo lago de alta montaña situado a 2340 m de altitud, poco transitado y rodeado de grandes cimas como las que le dan el nombre las Agujas del Sen con 2784 m de altitud.

Circular Plan – ermita de San Mamés

Ruta senderista sortint de Plan. Passem per San Juan de Plan per pujar a l’ermita de San Mamés. Després enllacem amb la pista de Benasc per tornar a Plan

També s’han previst visites alternatives de caire cultural en cas de mal temps.

Més informació a la FITXA TÈCNICA

Comparteix-me!

Deixeu un comentari

6 + 18 =

Go to Top