Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.
La realització d’aquest esdeveniment ha estat suspesa a causa de les restriccions aprovades pel Govern com a mesures de prevenció de la COVID19 a la data.

Es tracta d’una ruta en forma de 8 que combina una ruta a la vora de la riera amb una ascensió a una ermita (Sta. Perpetua), PR-C 46

La Riera de Sorreigs és un espai natural estructurat a l’entorn de la part central del curs de la riera de Sorreigs, a la conca del Ter.

Per les seves característiques, aquest Espai presenta sistemes naturals d’un interès notable, que sobresurten de les terres de l’entorn, sobretot pel particular interès dels seus ecosistemes fluvials, amb una vegetació aigualosa i sistemes limnològics que constitueixen una mostra representativa del sector ausònic.

Com fem darrerament em preparat la sortida pensant en una doble versió: A pels més caminaires i B per qui vulgui prendre-s’ho amb més calma.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ RUTA A
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ RUTA B

Per participar en aquesta excursió has de confirmar el teu estat de salut i la conformitat amb les normes de participació omplint aquesta

DECLARACIÓ RESPONSABLE

  i portar-la a sobre junt amb la teva llicència federativa el dia de l’excursió.

Comparteix-me!

Deixeu un comentari

5 × 3 =

Go to Top