Els Ports – Tinença de Benifassà

Carregant Esdeveniments

SORTIDA EXCLUSIVA PER A MEMBRES DE LA SECCIÓ DE MUNTANYA

Descripció ruta dia 22: La Fageda del Retaule. Excursió que ens permetrà veure una zona amb una vegetació rica i variada, on trobarem el Pi Gros o del Retaule, considerat el pi negral més gran de Catalunya i el Faig Pare amb les seves formes fantasmagòriques i els seus 250 anys.
La ruta només es pot escurçar fent-la lineal i pujant amb cotxe tot el que es pugui (pla B) que permetria veure el pi gros i el faig pare. En aquest cas, seria una ruta fàcil). La ruta A proposada passa per la zona dels aviadors: requereix una petita grimpada i travessar un parell de cops el curs del barranc. Fort desnivell.
Informació detallada a la fitxa tècnica.

Descripció ruta dia 23: Sortirem des de Fredes i realitzarem una ruta circular molt ben senyalitzada (vertical/turística) que ens permetrà visitar dos dels llocs més aracterístics de la Tinença de Benifassà, el Portell del Infern i Salt del Robert. Ruta de gran bellesa: colpidora. En general sender.
La ruta es pot escurçar a la meitat (pla B). Tanmateix, en tots dos casos acaba amb una pujada d’uns 500 m de desnivell positiu. El quilometratge es pot escurçar en 2 km (també complicats) evitant anar a la Foradada i a la Cova de l’Aire.
Informació detallada a la fitxa tècnica

La dificultat de les rutes: entre difícil i no gaire difícil dependrà de si ha plogut molt o no (s’atravessen barrancs) i de si es fa tot el quilometratge, extres inclosos o no.

Allotjament: La Font Lluny
Camí de la Font Lluny, s/n. 12599 La Pobla de Benifassà Castelló.
Preu mitja pensió: 40€ per persona.

Dinar de diumenge (optatiu) 19€.

Termini màxim per fer la inscripció: 30 de setembre

Els Ports-Tinença de Benifassà

Comparteix-me!

Deixeu un comentari

seventeen − three =

Go to Top