Del Montsec a les Valls d’Aneu

Carregant Esdeveniments

Lloc i hora, Sala de La Massa, divendres, 1 d’abril a les 19 h.

Presentació del llibre Del Montsec a les Valls d’Aneu amb la presència dels seu autor Manel Gimeno i Llardén i la seva col·laboradora M. José González Arnalot.

Aquesta guia té l’objectiu de donar a conèixer una altra visió d’indrets del Pallars, proposant excursions diferents que tenen com a fil conductor les restes dels elements militars del front del 1938. Està dividida en 14 zones que van des de Comiols-Montsec fins a les Valls d’Àneu, recorrent els dos Pallars i cobrint totes les zones del front.

Després de les presentacions oportunes es farà una explicació més aviat breu però molt  descriptiva del contingut de l’obra acompanyada de material audiovisual com fotos dels indrets i visualització d’alguna filmació aèria per mitjà de drons  d’algun  dels espais.

Com és costum de fer s’obrirà  un torn participatiu que servirà, a més de satisfer totes les curiositats i respondre a preguntes per anar dissenyant les rutes i visites que farem el setembre quan la secció es desplaçarà als Pallars per seguir sobre el terreny els indrets presentats a la guia.

Aquest col·loqui tindrà continuïtat amb un sopar al bar de La Massa al que s’hi podran apuntar totes les persones que ho desitgin, només amb el límit de l’aforament disponible.
La reserva de places pel sopar es podrà fer a uns dies abans de l’acte, tan bon punt s’obri es comunicarà a totes les persones inscrites a la conferència.

Comparteix-me!

Deixeu un comentari

thirteen − five =

Go to Top