Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

SORTIDA EXCLUSIVA PER A MEMBRES DE LA SECCIÓ DE MUNTANYA

Seguint les recomanacions de les autoritats per a la prevenció de la Covi19 les sortides de l’any 2021 queden restringides a les persones pertanyents a la Secció de Muntanya a efectes de garantir la traçabilitat.

Excursió fàcil i molt agradable seguint la Riera de Marfà. Es visiten un parell de molins i salts d’aigua.

MOLT IMPORTANT VENIR AMB PALS I AMB BOTES  hi ha un rierol que es creua diverses vegades sobre pedres. Sortida des dels afores de Moià, quasi tot per pistes i alguns corriols cuidats . Alguns punts d’interès durant el recorregut (molins, salts d’aigua,…) .

Aquesta vegada acabarem la sortida amb un dinar a un restaurant de Moià.

El preu de l’excursió, 18€, inclou el dinar.

DATA LÍMIT D’INCRIPCIÓ:  8 e junt a les 13:ooh

Més informació i horaris a la FITXA TÈCNICA

FES LA TEVA INSCRIPCIÓ AQUÍ
FITXA TÈCNICA DE L’EXCURSIÓ

ACTIVITAT DE PROMOCIÓ DE LA SECCIÓ DE MUNTANYA

Les activitats de promoció afecten aquelles activitats que a causa de l’aturada forçosa per la COVID19 es rellancen i d’aquelles que durant aquest període s’han creat de nou.  Amb l’objectiu de facilitar l’accés als membres de la secció per tal de conèixer-les i avaluar el seu interés el tiquet de participació de l’activitats de la secció serà de 0€.

La realització d’aquesta activitat està condicionada per les restriccions generals i les que afecten particularment a les activitats de muntanya a causa de la COVID19. Estigueu atents a les informacions que publicarem les dates immediatament properes a la de l’excursió al respecte i la possibilitat de participar-hi.

Comparteix-me!

Deixeu un comentari

1 + eleven =

Go to Top