CICLE GAUDÍ: MEDITERRANEO

Carregant Esdeveniments
Arriba la propera projecció del Cicle Gaudí del mes d’abril!

MEDITERRANEO, Dir. Marcel Barrena. 

Nominada a 10 Premis Gaudí, incloent a Millor pel·lícula en llengua no catalana. Guanyadora de tres Premis Goya: Millor fotografia, Millor direcció de producció i Millor cançó. Nominada a tres Premis Forqué, incloent a Millor pel·lícula. Nominada a Millor actor (Eduard Fernández) als Premis Feroz.

Una nova sessió del “Cicle Gaudi” coorganitzada per l’Acadèmia del Cinema Català, el Consorci del Centre Teatral i Cultural La Massa, l’Ajuntament de Vilassar de Dalt, l’Associació La Massa Centre de Cultura Vilassarenc i el Casal Popular de Vilassar de Dalt.
  • Tardor 2015. Dos socorristes, Oscar (Eduard Fernández) i Gerard (Dani Rovira), viatgen fins a Lesbos (Grècia) impactats per la fotografia d’un nen ofegat a les aigües del Mediterrani. En arribar descobreixen una realitat esglaiadora: cada dia milers de persones arrisquen els seus vides al mar fugint de conflictes armats sense que ningú exerceixi tasques de rescat. Al costat d’Esther (Anna Castillo) i Nico (Sergi López) crearan un equip de salvament amb què intentaran fer- cer davant la situació i inevitable- ment faran visible una realitat que afecta tota Europa. MEDITERRANI és una batalla per la supervivència, una lluita en què cada vida compta.
La projecció de la pel·lícula serà precedida per un col·loqui, a les 20:30 a la sala Guastavino.
  •  Preu entrada general: 4,50 euros
  •  Promoció carnet jove: 3 euros
  •  Promoció Club La Vanguardia: 2×1
  •  Preu especial per a persones sòcies de La Massa CCV i del Casal Popular: 3 euros
Entrades a la venda 1h abans a les taquilles del teatre.

Comparteix-me!

Deixeu un comentari

12 + nine =

Go to Top