Cap de Setmana pel Valle de Estós

Carregant Esdeveniments

Ja tenim programada la clàssica sortida dels tres-mils del mes de juliol de la secció de muntanya! Enguany anirem al Valle de Estós.

Deixarem el Posets per una altra ocasió i farem les ascensions de Perdiguero, els tres cims dels Clarabides i el Pico de Gías: un poker de 3000s, olé tú!

Sortirem a de Vilassar a 16:30 per arribar a Benasc a darrera hora de la tarda on soparem i ens allotjarem en una fonda/hotelet a concretar. Dissabte farem nit al refugi de Estós en règim de mitja pensió. Cal portar els dinars, i menjar per anar picant durant el dia.

L’endemà dissabte atacarem el Perdiguero pel Valle de Llosàs i de baixada empalmarem amb el Valle de Estós on dormirem en el seu clàssic refugi. L’endemà ens llevarem ben d’hora per pujar al Puerto de Gías i fer les tres puntes dels Clarabides i el Pico de Gías. Assequible, amb algun tram de grimpadeta fàcil.

Les 13 persones inscrites ja poden fer una paga i senyal de 15€ per persona (12€ del refugi que ja està reservat + 3€ de La Massa) fent la transferència al compte habitual de l’entitat i enviant una còpia del pagament a muntanya@lamassaccv.org

Comparteix-me!

Deixeu un comentari

12 − twelve =

Go to Top