Cap de Setmana pel Montsant

Carregant Esdeveniments

Cap de setmana pel Parc Natural de la Serra de Montsant.

El dissabte està previst sortir a les 7h de Vilassar de Dalt per arribar cap a les 09h15’ a Cabacés, on hi ha un gran aparcament a la dreta de l’entrada del poble. Un cop allà s’esmorzarà en un parc amb bancs i taules i hi haurà a la possibilitat de prendre una beguda calenta en un bar proper.

Aproximadament a les 10:00 s’iniciarà l’excursió de l’aigua i les balmes i a les 13:30 es dinarà a l’ermita de la Mare de Déu de la Foia, on hi ha un gran parc amb taules fetes de rodes de molí i troncs de fusta com a seients.

Ben dinat s’espera arribar a Cabacés cap a les 15h30’, on hi haurà la possibilitat de prendre quelcom en algun bar. Tot seguit s’anirà cap al refugi de la Morera de Montsant, situat a 16km de Cabacés. Es triguen uns 30 min. fins al refugi, degut a que la carretera és estreta i té força revolts.

A les 18:30 es visitarà la Cartoixa d’Scala Dei. Per a més informació: https://patrimoni.gencat.cat/ca/monuments/monuments/cartoixa-d-escaladei

Finalment, es tornarà al refugi de la Morera de Montsant, on es soparà, dormirà i esmorzarà. Per a més informació: https://www.feec.cat/fem-muntanya/refugis/refugi/refugi-de-la-morera-de-montsant/

El diumenge la circular per la Serra del Montsant s’iniciarà al pàrquing de dalt de La Morera de Montsant a les 8h15’. És una excursió que passa per senders i pedres, però no presenta cap mena de dificultat. Val la pena per les escletxes, formacions rocoses i les vistes. Un cop finalitzada l’excursió, queda pendent decidir on s’anirà a dinar abans de tornar a Vilassar de Dalt.

Comparteix-me!

Deixeu un comentari

fifteen + one =

Go to Top