Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.
Per concretar els darrers detalls de la sortida es reunirà les persones inscrites a la sala polivalent de La Massa el dia 10 a les 20 hores.

Ja tenim aquí la tradicional sortida nocturna amb raquetes, aquest any a l’Alta Cerdanya.

El dissabte 12 farem la sortida de raquetes nocturnes per gaudir de la lluna plena. L’hora de trobada seria a les 16:15h en una zona d’aparcament (Punt de Trobada) 700m abans d’arribar al pàrquing del sector de La Calme (2000m) de l’estació d’esquí de Font-Romeu. L’hora de posar-nos en marxa seria a les 16:30h començant per una pista ample però que ràpidament ens endinsarem dins del bosc i anirem alternant clarianes amb zones de bosc creuant sovint les pistes de fons. Arribarem fins al Refugi de La Calma que està guardat i disposa de servei de restauració. En aquest punt, recuperarem forces i esperarem que es faci ben bé de nit per fer la tornada per una pista ampla i diafana, tot gaudint de la «gairebé» lluna plena (80%). Aquest pla és un bon mirador del Cadí, Tosa, Puigmal, Cambre d’Ase.

Mira aquí la ruta a wikiloc

Pots veure tots els detalls en aquesta fitxa

El dimenge 13, serà una caminada de raquetes diurnes al dia següent de la lluna plena. L’hora de trobada seria a les 8:45h al pàrquing de Coll de Pam (2000m) de l’estació d’esquí de Font-Romeu. L’hora de posar-nos en marxa seria a les 9:00h començant per les pistes d’esquí però que ràpidament enllaçarem amb un corriol que ens portarà directe al pantà de Les Bulloses. Clàssica ruta de raquetes de neu per l’Alta Cerdanya, gairebé circular, que descobreix alguns dels racons i vistes més espectaculars de l’entorn de l’estany de la Bullosa. Gaudirem de quatre estanys més: de la Pradella, del Racó, Llong i Negre, aixi com del perfil punxagut del Carlit, que presideix l’escena.

Mira aquí La ruta a wikiloc

Pots veure tots els detalls en aquesta fitxa

Preu de la sortida: 50€. Inclou l’allotjament a Mitja Pensió la nit del 12
Allotjament a l’Alberg de la Baliu, Les Angles (França)

Es farà una reunió informativa per a les persones inscrites i ultimar els detalls de la sortida el dijous 10 a les 20h a la sala polivalent de La Massa.

FES LA TEVA INSCRIPCIÓ AQUÍ

Davant la situació creada per la pandèmia covid19 per a realitzar les activitats de la Secció de Muntanya hem de tenir en compte les recomanacions que en tot moment fixa el PROCICAT. Aquestes determinen que les activitats esportives a l’aire lliure es poden realitzar sempre que es respectin rigorosament els Protocols dissenyats per les federacions esportives, en el nostre cas la FEEC.

MESURES ESPECIALS DE PREVENCIÓ PER LA COVID19

  • Mentre es mantingui aquesta situació des de la Secció de Muntanya de la Massa CCV s’exigirà a totes les persones que vulguin participar en alguna de les activitats que organitzem l’acceptació explícita d’aquests protocols.
  • Mentre estiguin actives les restriccions per la pandèmia covid19 a les excursions només s’admetrà la participació de les persones membres de la Secció de Muntanya.
  • Els participants hauran de portar a sobre en tot moment la seva acreditació federativa (targeta física o App de la FEEC)
  • Per l’accés a determinats espais tancats, restaurants, museus o d’altres, es recomana disposar del certificat de vacunació actualitzat.

Comparteix-me!

Deixeu un comentari

five × four =

Go to Top