Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.
La realització d’aquesta activitat està condicionada per les restriccions generals i les que afecten particularment a les activitats de muntanya a causa de la COVID19. Estigueu atents a les informacions que publicarem les dates immediatament properes a la de l’excursió al respecte i la possibilitat de participar-hi.
FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

Nombre màxim de participants: 20 persones, en dos grups de 10.

El punt de trobada serà a Hostalets d’en Bas a les 8:30 hores.

És una excursió circular que es pot fer en un sol dia: és gairebé una matinal (5 o 6 h segons el ritme: parant per esmorzar i dinar a mig camí), amb arribada i sortida des dels Hostalets d’en Bas.

De gran bellesa paisatgística: gorgs, fragment de camí ral empedrat Vic-Olot (anomenat les marrades), paratges singulars com la mina dels bandolers, etc.aplega la part de major bellesa i vistes (sobre la Garrotxa) de la proposta original.

La ruta no presenta massa dificultat (700 m de desnivell positiu i uns 15 km). Tanmateix, es podria reconsiderar part del trajecte si, dies abans, hagués plogut molt…ja que el terreny podria ser relliscós i cal creuar 3 o 4 cops cursos d’aigua (que ahir anaven secs). També hi ha un punt en què cal fer ús d’una corda de nusos per superar un marge.

Informació detallada de les característiques de l’excursió a la fitxa que trobareu més avall.

Es prega que llegiu amb atenció abans d’inscriure-us les següents…

Mesures de prevenció COVID19

FITXA DE L’EXCURSIÓ

Per participar en aquesta excursió has de confirmar el teu estat de salut i la conformitat amb les normes de participació omplint aquesta

DECLARACIÓ RESPONSABLE

  i portar-la a sobre junt amb la teva llicència federativa el dia de l’excursió.

Comparteix-me!

Deixeu un comentari

three × three =

Go to Top