Vine a conèixer les novetats i la programació per la propera temporada

El proper dijous 15 de juliol a les 19:30 a la sala d’exposicions de La Massa CCV

La nova orientació de la Massa CCV després de un període llarg de reflexió arrel la pandèmia Covid19, temps que s’ha aprofitat per a redactar un nou pla estratègic amb la finalitat d’acostar més la nostra associació a les necessitats culturals i esportivas de Vilassar de Dalt, ens va fer adonar que el disseny d’activitats desenvolupat al rocòdrom aquests anys no cobria prou aquestes necessitats i interessos en no quedar integrat en la dinàmica social i cultural de la nostra entitat.  Per això, després de més de tres anys d’activitat continuada, en vèncer el conveni que La Massa CCV va signar en el seu dia amb l’empresa Sensacions, es va veure l’oportunitat que ens oferia la obligació de convocar un nou concurs per assignar la gestió els propers anys amb l’esperança que en sortis un nou projecte que omplis les mancances detectades.

A aquest concurs han concorregut tres empreses especialitzades que s’han interessat i que tal com se les va demanar van presentar un projecte detallat. Entre elles l’actual gestor, Sensacions, que durant aquests temps ha estat el col·laborador necessari per a donar vida al rocòdrom Germans Estorach, i a qui agraim la labor realitzada fins ara.

El Rocòdrom Germans Estorach encara una nova etapa amb un projecte més ambiciós a partir d’aquest proper setembre, amb una programació d’activitats que mantenint les activitats i serveis actuals n’afegirà d’altres amb una clara orientació social i pedagògica, sempre sense perdre de vista l’escalda com a eix esportiu i essència del nostre rocòdrom.

Aquesta renovació la confiem a un nou equip format per professionals de l’escalada i la pedagogia que ens permetrà assolir noves fites aliniades amb els objectius marcats al recent pla estratègic: la cooperativa Enfila’t amb seu a la veina població maresmenca d’Arenys. Una entitat que com La Massa forma part del teixit de l’economia social. Res millor que les seves pròpies paraules per conèixer-los.

“Volem fer de l’escalada un esport accessible per a tothom, perquè creiem en tots els seus beneficis tant físics com emocionals. El nostre principal objectiu en el rocòdrom de Germans Estorach és que el poble pugui gaudir de les instal·lacions. Prioritzem que els socis/es puguin seguir millorant i gaudint de l’escalada amb una renovació d’equipament trimestral i amb activitats i sortides a roca dirigides a ells i elles, que els infants i joves trobin en aquest espai un lloc on desconnectar i passar-ho bé entre iguals i sobretot, que el poble pugui comptar amb el rocòdrom com un espai en el qual s’hi organitzen activitats i jornades populars per les escoles, instituts, famílies…”

Si voleu saber més sobre Enfila’t i la seva proposta per la nova temporada, podeu venir a la propera presentació oficial a la sala polivalent de La Massa el 15 de Juliol a les 19:30, on tindreu ocasió de conèixer el nou projecte i a l’equip professional que l’ha de desenvolupar,. També pots visitar la seva web enfilat.com, o el seu instagram @enfilat.coop

Si vols mantenir-te connectat amb les xarxes del rocòdrom per no perdre’t cap activitat, ja pots començar a seguir el compte d’instagram  @rocodrom.lamassaccv

Vols rebre informació del dia a dia del rocòdrom?

Inscriu-t’he al grup whatsapp “El dia a dia del rocòdrom” amb aquest enllaç, https://chat.whatsapp.com/HFwY7HeSM133geRo0DP95f

O escanejant aquest QR