📚 Des de la Secció de Gastronomia estem molt contents i agraïts per la gran acollida que va tenir, el passat dijous 19 de desembre, la presentació del nostre llibre Receptes, tallers i moments bonics. Va ser una tarda especial, envoltada de persones que han fet possible aquest projecte i que l’han viscut des de dins.

Alguns dels participants van poder compartir les seves vivències sobre els tallers que van protagonitzar, oferint una mirada personal i plena de significat a tot el que hem construït plegats.

L’equip també vam destacar la il·lusió i l’entusiasme amb què hem treballat per fer realitat aquest llibre, que és molt més que una recopilació de receptes: és un reflex de moments viscuts i complicitats creades.

El més bonic de tot? Que tothom va coincidir que en aquestes trobades es cuinen moltes coses més que plats. S’hi cuinen amistats, s’hi fa caliu i brota una comunitat única que ens fa sentir molt i molt orgullosos.

Gràcies a tots i totes, el proper any seguirem cuinant moments inoblidables! 🍴💛