Caneló cruixent de pasta bric amb confit d’ànec, verduretes i bolets

Ingredients:

  •  Confit d’ànec
  • Foie o micuit
  • Verdures (Col lombarda, brocoli, pastanaga,…..)
  • Barreja de bolets
  • Sofregit
  • Vi blanc
  • Poma
  • Sal, pebre, cúrcuma
  • Oli d’all i julivert
  • Pasta bric
  • Salsa: melmelada de gerds i mostassa a l’ang a.

Preparació :

Saltem les verduretes tallades pet es, per aquesta recepta amb pasta bric millor fer servir sempre verdures que no nguin aigua. Un truc per anar més ràpid i que ho podem fer sempre: les verdures les podem tenir escaldades prèviament durant 4 minuts i guardades a la nevera dins d’un tupper amb reixeta. Ho salpebrem i també hi podem afegir una mica de cúrcuma. Afegim a les verdures una mica de sofregit i ho anem saltant. Una mica de vi blanc. I una mica d’oli d’all i julivert. Oli de julivert: el podem fer triturant uns alls, julivert i una mica d’oli. Ho posem dins uns biberó i ho acabem d’omplir amb oli. El guardem a la nevera per poder-lo afegir a les verdures, bolets,….. Per altre banda saltem els bolets. El confit d’ànec l’esmicolem i el barregem amb una mica de poma també saltada

Presentació del plat:

Muntatge del caneló: agafem un full de pasta bric i el comencem a farcir sempre en fred. Posem una mica de confit d’ànec al mig de la làmina de bric, a sobre una mica de foie o mi-cuit, alguna cosa que li doni greix ja que el confit d’ànec no en té. Afegim a sobre les verdures i els bolets i ho emboliquem fem un paquetet amb forma de caneló. Forn dalt i baix a 180º uns 10 minuts que la pasta bric agafi un to daurat. Mentrestant, preparem la salsa, simplement barrejant la mostassa amb la melmelada de gerds, mora….. Proporció de 4 cullerades de melmelada i 2 de mostassa. Ho servim amb una mica d’aquesta salsa. Posem una mica de micro mesclum o germinats per sobre.